Quantcast
Channel: chatnaz - اخبارفرهنگ وهنر
Viewing all 778 articles
Browse latest View live

«بلیدرانر ۲» فیلمنامه نویس‌خود را پیدا کرد

$
0
0
مایکل گرین برای کار نگارش فیلمنامه قسمت دوم «بلیدرانر» انتخاب شد. با انتخاب وی، کار تولید این اکشن علمی تخیلی و دلهره‌آور وارد مرحله جدی شده است.

[تصویر:  13920325000154_PhotoA.jpg]

به گزارش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
، قرار است گرین این فیلم‌نامه را با همکاری خود ریدلی اسکات کارگردان قسمت اول بنویسد و آن را تا یک ماه دیگر آماده کند.

تماشاگران سینما مایکل گرین را برای کار نوشتن فیلم‌نامه اکشن کمیک استریپی و ابر قهرمانانه «گرین لانترن/ فانوس سبز» با بازی رایان رینولدز می‌شناسند.

این فیلم در سال 2011 به روی پرده سینماهای جهان رفت و با وجود تبلیغات فراوان برای آن، نتوانست فروش بالایی در جدول گیشه نمایش سینماها کند.


[تصویر:  13920325000150_PhotoL.jpg]






اما گرین در مصاحبه‌ای اعلام کرده که فیلم‌نامه قسمت دوم «بلید رانر» را به گونه‌ای خواهد نوشت که اکثر تماشاگران علاقه مند را به داخل سینماها بکشاند.

این فیلم‌نامه نویس جایگزین همپتون فانچر شده است که همکار فیلم‌نامه نویس نسخه اصلی این فیلم علمی تخیلی در سال 1982 بوده است.

نسخه اصلی فیلم را ریدلی اسکات بر اساس قصه کتاب پر خواننده فیلیپ کی دیک نوشت و از سوی منتقدان ادبی و سینمایی لقب یک فیلم «کالت» را گرفت.

منابع نزدیک به قسمت دوم« بلید رانر» می‌گویند هریسون فورد بازیگر نقش اصلی نسخه اورژینال قرار است دوباره نقش قبلی خود را در قسمت جدید آن هم تکرار کند.

فورد در این فیلم در نقش ریک دکارد بازی کرد که پلیسی بازنشسته است و در حال حاضر وظیفه دستگیری و شکار آدم‌ آهنی‌های خلاف کار را دارد.

قصه قسمت دوم فیلم چند سال پس از پایان ماجراهای قصه قسمت اول آن اتفاق می‌افتد، ریدلی اسکات فیلم را در شرکت فیلم‌سازی خود آکون اینترتیتمنت تهیه می‌کند.


[تصویر:  13920325000148_PhotoL.jpg]






هنوز زمان دقیق شروع کار فیلم برداری «بلید رانر» تعیین نشده است. ولی پیش‌بینی می‌شود این درام علمی تخیلی برای اواسط فصل پائیز جلوی دوربین برود.

هریسون فورد مدتی قبل درام ورزشی و شرح حال گونه «42 »را روی پرده سینماها داشت. این فیلم در کنار نقدهای مثبت منتقدان، فروش خوبی هم در جدول گیشه نمایش سینماهای جهان کرد.

انتظارات ۱۰ سینماگر از وزیر ارشاد آینده

$
0
0
۱۰ سینماگر شناخته شده کشورمان از نخستین معاون سینمایی کشورمان گرفته تا برخی از سینماگران همسو و مخالف سیاست‌های مدیران سینمایی انتظارات خود را از وزیر ارشاد آینده بیان کردند.


[تصویر:  13920309000276_PhotoA.jpg]

به گزارش خبرنگار سینمایی، با انتخاب دکتر حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور منتخب دولت یازدهم و با توجه به رویکردهایی که ایشان در باب مسایل فرهنگی و بخصوص سینما مطرح کردند که عدم اعتقاد به سانسور پیش از انتشار،تاکید بر استفاده از افراد متخصص برای مدیریت فرهنگی و سینمایی،تاکید بر اهمیت تشکل‌های صنفی و سینمایی، شفاف سازی قوانین، باز کردن دایره خودی‌ها و در نهایت تاکید بر اهمیت زیان سینما و تئاتر به عنوان بهترین زبان ترویج هنر و فرهنگ بخشی از آنها بودن برخی از سینماگران شناخته شده کشورمان مهمترین انتظارات خود را از وزیر ارشاد دولت یازدهم بیان کردند.



وزیر ارشاد باید دغدغه فرهنگ و هنر داشته باشد

ابوالحسن داوودی گفت: وزیر ارشاد بیش از آنکه سیاسى باشد، باید دغدغه فرهنگ و هنر را داشته باشد. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی این دوره نباید به شکل افراطى سیاست یک جبهه یا جناح خاص سیاسی را در نظر بگیرد.

وی درباره ویژگی‌های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این حوزه گفت: به عقیده من وزیر آینده این عرصه، بیش از آنکه سیاسى باشد، باید دغدغه فرهنگ و هنر را داشته باشد. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی این دوره نباید به شکل افراطى سیاست یک جبهه یا جناح خاص سیاسی را در نظر بگیرد. فرهنگ وهنر متعلق به جناح خاصى نیست ، به همه ملت بزرگ ایران تعلق دارد. امیدواریم با ریاست جمهوری آقای روحانی شاهد این تحول در عرصه فرهنگ و هنر باشیم.





وزارت ارشاد نیاز به وزیری نخبه دارد

پرویز شیخ طادی با اشاره به فرا جناحی عمل کردن وزیر ارشاد گفت: وزارت ارشاد قرار است آینده فرهنگی، اخلاقی کشور را راهبردی و تبیین کند. این وزارتخانه به وزیری نخبه نیاز دارد.

وی در ادامه گفت: وزیر ارشاد نباید جناحی عمل کند و از قبیله‌ای عمل کردن پرهیز کند. وزیر ارشاد باید نگاه درستی نسبت به مقوله فرهنگ داشته باشد و سفر کرده باشد و از الگوها و مدل‌های دیگران به بهترین نحو استفاده کند.

شیخ طادی در ادامه توضیح داد: وزیری که دنیا دیده باشد و از تجربیات دیگران به درستی بهره ببرد، وزیر باید توانایی انتخاب درست مدیران را داشته باشد. زمانی که وزیر فرقه‌ای و گروهی عمل نکند بودجه عادلانه تقسیم می‌شود و براساس عدالت تصمیم گیری‌ها صورت می‌گیرد.



وزیر ارشاد باید از مقوله فرهنگ و هنر مطلع باشد

محمدعلی نجفی گفت: وزیر ارشاد باید از مقوله فرهنگ و هنر اطلاع کافی داشته باشد. عده‌ای از هنرمندان سرمایه‌شان از نوع فرهنگ است که در این مدت آسیب دیدند.

وی افزود: مهمترین ویژگی وزیر ارشاد به عقیده من این است که باید از مقوله فرهنگ و هنر اطلاع کافی داشته باشد. عده‌ای از هنرمندان سرمایه‌شان از نوع فرهنگ است که در این مدت آسیب دیدند. برخی از افراد در این حوزه فرهنگشان از نوع سرمایه است.



لزوم شناخت نسبی وزیر ارشاد از تمامی هنرها

محسن علی اکبری گفت:وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وزارت‌خانه گسترده‌ای‌ است، تمامی رشته‌های هنری را در برمی‌گیرد به همین دلیل فردی که مسئولیت این وزارتخانه را به عهده می‌گیرد باید دارای از تمامی هنرها شناخت نسبی داشته باشد.

وی در ادامه توضیح داد: وزیر ارشاد باید انسان متعادلی باشد و صرفا نباید به گروه یا قشر خاصی توجه داشته باشد. وزیر باید به گونه‌ای عمل کند که تعامل و حس همگرایی در بین هنرمندان ایجاد کند. وزیری در این زمان موفق است که افرادی را منصوب کند که در اذهان عمومی سابقه خوبی داشته باشند و بتواند تعامل خوبی با هنرمندان داشته باشد و ایجاد همگرایی و همدلی میان اهالی فرهنگ و هنر ایجاد کند تا هرچه بیشتر به سمت اعتلای هنر دینی گام بردارد.



وزیر آینده ارشاد از مدیران امتحان پس داده استفاده کند

حبیب اسماعیلی گفت: امید ما به رئیس‌جمهور و وزیر آینده ارشاد این است که تلاش کند از آدم‌هایی که امتحان خود را در این زمینه پس داده‌اند در مدیریت سینمایی استفاده کنند.

وی افزود:انتظار اولیه ما از شخص رئیس‌جمهور آینده است که بتواند با برنامه‌ریزی مدونی وضعیت معیشتی مردم را بهبود ببخشد چرا که تا وضعیت معیشتی مردم خوب نشود نمی‌توانیم توقعی از مردم داشته باشیم که برای فرهنگ و هنر هزینه کند.

اسماعیلی تاکید کرد: وقتی این اتفاق بیفتد و اوضاع معیشتی مردم بهبود پیدا کند باید به مسئله تولید رسیدگی شود و اگر چرخه تولید به وجود بیاید تولید رونق خواهد گرفت و یکی از مقوله‌هایی که در اثر رونق تولید رشد خواهد کرد عرصه فرهنگ و هنر است چرا که فرهنگ و هنر نقش اساسی در همه حکومت‌ها دارد.



وزیر، آشتی و تعامل بین جناح‌های مختلف فکری سینمایی ایجاد کند

ابراهیم اصغری گفت: انتظار از وزیر ارشاد بعدی این است که اولین کارش آشتی و تعامل بین جناح‌های مختلف فکری سینمایی باشد و این حاشیه‌های حزبی و سیاسی را بین اهالی فرهنگ به صفر برساند و حواشی را ملاک حضور آدم‌ها قرار ندهد.

این تهیه‌کننده سینما ادامه داد: اما انتظار از وزیر ارشاد این است که اولین کارش آشتی و تعامل بین جناح‌های مختلف فکری سینمایی باشد و این حاشیه‌های حزبی و سیاسی را بین اهالی فرهنگ به صفر برساند و این حواشی را ملاک حضور آدم‌ها قرار ندهد.



وزیر ارشاد جلوی افراط و تفریط را بگیرد

علی آشتیانی‌پور گفت: امیدوارم نوع نگاه آقای روحانی به‌عنوان رییس‌جمهور از جنسی باشد که جلوی افراط و تفریط گرفته شود و به شعور مردم احترام گذاشته شود چرا که باید قبول کنیم مردم بر تمامی کارهای ما نظارت می‌کنند.

آشتیانی‌پور تأکید کرد: تصورم این است که اگر بخواهیم ساده‌ترین راه را به وزیر ارشاد آینده آدرس بدهیم باید بگوییم هر کاری که آقای حسینی کرد انجام ندهد نه اینکه تلاش‌های ایشان را زیر سؤال ببریم اما وقتی که همه تلاش‌های ایشان و مدیران زیرمجموعه‌شان نتیجه معکوس داده هر کسی که این کارها را انجام ندهد بزرگترین کار را برای فرهنگ و هنر انجام داده است.



وزیر ارشاد آینده از ظرفیت غیرمتعهدها استفاده ‌کند

مسعود اطیابی گفت: امیدوارم وزیر آینده از فرصت کشورهای غیرمتعهد استفاده کند و جایزه‌ای تحت عنوان سینمای نوین جهان پایه‌گذاری شود تا فیلم‌هایی که نگاه انسانی دارند و به پیشرفت کشورهای عضو عدم تعهد کمک می‌کنند مورد تجلیل قرار گیرند.

وی افزود: متأسفانه در تمام 16 سال گذشته نوع حمایت‌ها و نوع برخورد با هنرمندان سیاسی و جناحی بود و علیرغم اینکه بیشتر هنرمندان جناحی نیستند امیدوارم هم رئیس‌جمهور و هم وزیر ارشاد آینده فراجناحی عمل کنند و یک تعامل دوسویه با هنرمندان داشته باشند.

این تهیه‌کننده سینما خاطر نشان کرد: انتظار دوم من به عنوان یک سینماگر از وزیر ارشاد آینده این است که از فرصت ریاست ایران در جنبش کشورهای عدم تعهد استفاده کنند و با توجه به زمان دو ساله‌ای که تا پایان ریاست ایران باقی است به گونه‌ای برنامه‌ریزی کند تا از ظرفیت این کشورها برای رشد و توسعه سینما بهره‌گیری شود.



وزیر ارشاد به اهالی فرهنگ و هنر اعتماد کند

حجازی با اشاره به اشراف وزیر ارشاد بر فرهنگ و هنر گفت: وزیر ارشاد به اهالی فرهنگ و هنر اعتماد داشته باشد. اعتماد به اهالی فرهنگ باعث رشد و تعالی فرهنگ خواهد شد.

حجازی درباره ویژگی وزیر ارشاد توضیح داد: وزیر ارشاد فارغ از نگاه سیاسی که آن را دنبال می‌کند در حوزه فرهنگ و هنر باید فراجناحی عمل کند. در حوزه سینما هم مدیران میانی همین روند را دنبال کنند و دغدغه شان واقعا سینما و اعتلای آن باشند. دوستان باید فارغ از سلیقه و جناح به فرهنگ و هنر کشور خدمت کنند و درگیر برخوردهای سلیقه‌ای و جناحی نشوند زیرا درگیر شدن مدیران با این افکار از شان مدیر می‌کاهد.



وزیر ارشاد از دست‌اندرکاران عرصه فرهنگ باشد

سید ضیاءالدین دری با تاکید بر دقت در انتخاب مدیران میانی گفت: وزیر باید اشراف کامل به حوزه و معاونت‌های مختلف وزارتخانه داشته باشد تا بتواند از آدم‌های توانمند در عرصه مدیریت‌ بهره بگیرد.

این کارگردان سینما ادامه داد: وزیر باید فردی جامع الشرایط باشد و ترجیحا خوب است دست‌‌اندرکار عرصه فرهنگ باشد. به طور مثال در حوزه کتاب فعال باشد و کتاب چاپ کرده باشد و اثری داشته باشد تا در سطح بین‌المللی روی آن بتوان حساب کرد.

وی در ادامه توضیح داد: وزیر در داخل کشور هم باید اشراف کامل به حوزه و معاونت‌های مختلف وزارتخانه داشته باشد تا بتواند از آدم‌های توانمند در عرصه مدیریت‌ بهره بگیرد متاسفانه در دوره‌های مختلف ما افراد ناتوان در عرصه مدیریت را شاهد بودیم.

«فارس» پنجمین سایت پربازدید در ایران/ کتاب رسانه‌های دیجیتال رونمایی شد

$
0
0
به گزارش خبرنگار جامعه فارس، سیدیاسر جبرائیلی بعدازظهر امروز در مراسم رونمایی و نقد و بررسی کتاب خانواده، سواد رسانه‌ای و رسانه‌های دیجیتال که در محل فرهنگسرای اندیشه برگزار شد اظهار داشت: خبرگزاری فارس افتخار این را دارد که به عنوان پنجمین سایت پربازدید در ایران مطرح شود ضمن آنکه این خبرگزاری موفق به کسب رتبه نخست از حیث سرعت انتشار اخبار نیز شده است.

معاون آموزش و پژوهش خبرگزاری فارس افزود: خبرگزاری فارس خود را متعلق به مردم ایران می‌داند و از این رو موفقیت خود را با مردم کشور شریک می‌کند.

وی با بیان اینکه بعد از ظهور اینترنت خبرگزاری به عنوان مرجع خبری و صاحب مخاطب ظهور کرد و سایت‌های خبرگزاری‌ها مخاطبان آن یافتند ادامه داد: پرداختن به فضای مجازی و اینترنت همواره یکی از دغدغه‌های این خبرگزاری بوده است.

جبرائیلی با بیان اینکه دغدغه دیگر این خبرگزاری یافتن مخاطبان خاص مکتوب بوده است ابراز داشت: بر همین اساس درصدد آن برآمدیم تا کتابی را در رابطه با اهمیت فضای مجازی منتشر کنیم.

معاون آموزش و پژوهش خبرگزاری فارس ادامه داد: جامعه‌پذیری فرایندی است که طی آن ارزش‌ها از نسلی به نسل دیگر در یک نظام سیاسی منتقل می‌شود و این امر مستلزم بهره‌گیری از ابزارهایی است که اینترنت و فضای مجازی به عنوان اصلی‌ترین این ابزارها مطرح می‌شود در این رابطه اگر فضای مجازی به درستی شناخته نشود می‌تواند به عنوان یک پدیده شکاف نسلی بروز کند.

جبرائیلی گفت: خبرگزاری فارس با به چاپ رساندن کتاب خانواده سواد رسانه‌ای و رسانه‌های دیجیتال درصدد گشت تا فرصت‌ها و تهدیدهای فضای مجازی را برای خانواده‌ها بازگو کند.

جبرائیلی در ادامه در معرفی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: این خبرگزاری در 36 مرکز استان و مراکز مهم کشور دفتر دارد و روزانه بیش از 1500 خبر، گزارش و تحلیل منتشر می‌کند که نیمی از آن مربوط به اخبار استانها می‌شود.

به گفته وی، این امر حاکی از عدالت رسانه‌ای است.

معاون آموزش و پژوهش خبرگزاری فارس در ادامه یادآور شد: این خبرگزاری در 25 کشور نیز دفتر و رابط خبری فعال دارد که از جمله می‌توان به کشورهای سوریه، لبنان، کشورهای آسیایی، قفقاز و ... اشاره کرد.

شبکه ماهواره‌ای حضرت امیرالمؤمنین(ع) به زودی راه‌اندازی می‌شود

$
0
0
نماینده ولی فقیه در استان خوزستان از راه‌اندازی شبکه ماهواره‌ای حضرت امیرالمؤمنین(ع) در آینده‌ای نزدیک خبر داد.


[تصویر:  13920329000510_PhotoA.jpg]

به گزارش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از اهواز، آیت‌الله سید محمدعلی موسوی جزایری ظهر امروز در همایش «ماه خدا راه خدا» که از سوی موسسه علمی فرهنگی امام هادی (ع) در هتل نیشکر اهواز برگزار شد اظهار داشت: به زودی شبکه ماهواره‌ای حضرت امیرالمومنین(ع) راه‌اندازی خواهد شد.

به گفته نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، این شبکه به زبان عربی است و دفتر اصلی آن در کشور عراق راه‌اندازی می‌شود.

وی هدف از راه‌اندازی این شبکه را پاسخ‌گویی به شبهات مختلف عنوان کرد و گفت: امیدواریم بتوانیم در این مسیر خدماتی را انجام دهیم.

امام جمعه اهواز از همه طلاب و روحانیون خواست تا در تولید محتوا برای شبکه ماهواره‌ای حضرت امیرالمومنین(ع)، دست اندرکاران آن را یاری کنند.

وی اضافه کرد: تمام کار‌ها و پیگیری‌ها برای راه‌اندازی این شبکه انجام شده که قرار بود تا ماه مبارک رمضان راه‌اندازی شود ولی این را بعید می‌دانم و امیدواریم در آینده‌ای نزدیک این کار انجام شود.

این استاد حوزه علمیه در ادامه به ولایتمداری مردم خوزستان اشاره و اذعان کرد: با اینکه دشمن از طرق مختلف سعی در گمراه کردن مردم شریف خوزستان دارد ولی آن‌ها ولایت حضرت امیرالمومنین(ع) را حفظ کردند و دست رد بر سینه دشمن زده‌اند.

نماینده ولی فقیه در استان خوزستان در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت شبکه‌های ماهواره‌ای بیگانه اشاره و خاطرنشان کرد: هم اکنون بیش از یک هزار شبکه ماهواره‌ای به زبان عربی بر علیه جمهوری اسلامی ایران فعالیت دارند ولی متاسفانه ما برای پاسخگویی به آن‌ها کاری نکرده‌ایم.

وی فعالیت شبکه‌های العالم و الکوثر را خوب توصیف کرد و متذکر شد: برای مقابله با خیل فعالیت‌های ضد دینی و ضد ایرانی این دو شبکه کافی نیست.

به گفته موسوی جزایری، کارهای که شبکه‌های ماهواره‌ای برای انحراف جوانان انجام می‌دهند خطرش از اعتیاد بالا‌تر است.

وی تاکید کرد: ما نیز باید شبکه ماهواره‌ای داشته باشیم تا بتوانیم در دنیا فعالیت کنیم و هم اکنون هم برای آغاز این کار خیلی دیر شده است.

این استاد حوزه علمیه اهواز با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان گفت: حضور در جلسات قرآنی یکی از برکات این ماه شریف است.

وی در ادامه به نعمت و فرصت‌های خداوند در طول سال اشاره کرد و ادامه داد: ماه مبارک رمضان، محرم و لیالی قدر از جمله زمان‌های هستند که ما می‌توانیم در برابر تهاجمات دشمن از آن‌ها ‌‌نهایت بهره را ببریم.

خانه سینما گرفتار دور باطل شده‌ است

$
0
0
مجمع‌ عمومی صنوف قانونی امشب با تعیین هیئت مدیره و مدیرعامل به کارش پایان‌ می‌دهد، اما احتمالا افرادی سکان خانه سینما را به دست می‌گیرند که پیش از این نیز با ‌وجود داشتن پست‌های مهم در خانه سینما اقدامی مؤثر برای اهالی سینما نکردند.


[تصویر:  13920419000155_PhotoA.jpg]

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
- محمدرضاپارسا
:«خانه سینما» دی ماه سال 90 بنا به مشکلات اساسنامه‌ای و دلایلی که همه اهالی سینما بر آن واقف هستند بسته شد.حالا بعد‌از دوسال و پس از تغییرات در اساسنامه و تنظیم اساسنامه توسط هیئت هفت نفره و تایید آن توسط شورایعالی‌سینما قرار است این خانه به زودی باز شود.

اما حالا متاسفانه بازگشایی آن روند جدیدی به خود گرفته است .کمتر از ده روز است که با توجه به نامه و تاکید رئیس جمهور جلسات متعددی میان نمایندگان خانه سینما و سازمان سینمایی شکل گرفته و در همین اثنا هیئت نظارت بر بازگشایی خانه سینما متشکل از عباس بابویهی، جمال شورجه و حبیب الله کاسه ساز نیز برای نظارت بر کارهای بازگشایی شکل گرفت. 11صنف از خانه سینما مراحل قانونی شدن را طی کرده و به ثبت رسیدند.اما بقیه صنف‌ها از جمله کارگردانان و بازیگران همچنان قانونی نشده‌اند.

رئیس سازمان سینمایی پس از جلسات متعدد با نمایندگان خانه سینما نامه‌ای به هئیت مدیره خانه سینما و خواستار بازگشایی آن طی یک فرآیند قانونی و در محدوده زمانی کوتاه شد.

در دو بند از این نامه تاکید شده است : کلیه صنوف عضو خانه سینما که تاکنون نسبت به انجام مراحل قانونی و ثبت خود اقدامی ننموده اند موظفند ظرف 72 ساعت پس از ابلاغ این نامه به سازمان سینمایی مراجعه، نسبت به معرفی اعضای شورای مرکزی و ارائه اسناد لازم اقدام نمایند و رسید دریافت دارند. اخذ رسید مجوز حضور و مشارکت در مجمع عمومی فوق العاده خواهد بود.

در بند دیگری از نامه آمده است: از بین صنوف چهارده‌گانه ای که فرآیند های قانونی را طی کرده اند لازم است سه صنف کانون فیلمنامه نویسان، دستیاران فیلمبرداران و گروه تهیه کنندگی فیلم ظرف پنج روز با فراخوان عمومی مجمع عمومی و انتخابات جدید برگزار نمایند. در صورتی که تعداد افراد شرکت کننده در این مجمع به حد نصاب نرسد، شورای مرکزی فعلی که قبلاً طی مراحل قانونی ثبت شده اند همچون دیگر صنوف قانونی نمایندگان واقعی و قانونی آن صنف تلقی خواهند شد.

در این شرایط اصناف قانونی اقدام به تشکیل مجمع عمومی کردند و از سوی دیگر هیئت مدیره خانه سینما نیز روز 6 مردادماه را برای برگزاری مجمع عمومی در نظر گرفته است.

وضعیت صنوف دو پاره مشخص نشد

این درحالی است که با توجه به نامه رئیس سازمان سینمایی کشور باید تکلیف این سه صنف که دو پاره هستند مشخص شود اما این اتفاق رخ نداد و بدون آن که تکلیف این صنوف مشخص شود اتحادیه تهیه‌کنندگان اقدام به تشکیل مجمع عمومی کرد. رئیس سازمان سینمایی بیشتر تلاش می‌کند تا با همدلی و همگرایی میان صنوف خانه سینما بازگشایی شود اما به نظر می‌رسد هر دو طرف (اتحادیه تهیه کنندگان و هیئت مدیره خانه سینما) بیشتر به فکر تشکیل سریع مجمع عمومی و انتخاب هیئت مدیره و مدیرعامل هستند.

احتمال دو پاره شدن خانه سینما

خانه سینما نهادی غیردولتی است که هیئت مدیره آن باید بیش از پیش فعالیت صنفی و دغدغه معیشت اهالی سینما را داشته باشد اما با تعجیل در تشکیل مجمع عمومی از سوی دو طرف به نظر می‌رسد برگزارکنندگان مجامع بیشتر به فکر رسیدن به قدرت و کسب موقعیت هیئت مدیره و مدیرعاملی در خانه سینما هستند. متاسفانه این در شرایطی است که اکثر اهالی سینما به دلیل مشکلات اقتصادی کشور از سال گذشته بیکار هستند و تنها عده معدودی دراین شرایط فعالیت کردند. اگر نگاهی به فعالیت ‌های سینمایی و تلویزیونی هیئت مدیره خانه سینما در سال گذشته داشته باشیم شاهد خواهیم بود اکثر افرادی که در هئیت مدیره خانه‌سینما فعال بودند در شرایطی که سینما دچار مشکل بود هریک با رانت‌های مختلف توانستند فعالیت نمایند.

بیش از 5000 نفر اهالی سینما را تشکیل می‌دهند که همه این افراد پس از تعطیلی دو ساله خانه سینما منتظر هستند تا ببیند چگونه و با چه شرایطی این خانه بازخواهد شد و چه برنامه هایی برای رفاه حال این افراد که اکثر آنها بیکار هستند دارند. اما به نظر می‌رسد خانه سینما با شرایط فعلی به دو پاره تقسیم می‌شود یک بخش که خود را قانونی می‌دانند و توسط اتحادیه تهیه‌کنندگان هدایت می‌شود و از سوی دیگر صنوفی که در میان اهالی سینما از اهمیت خاصی برخوردار هستند و توسط هیئت مدیره خانه سینما هدایت و رهبری می‌شوند.

انتظار اهالی سینما از هیئت مدیره‌خانه

اگر نگاهی گذرا به صنوف قانونی بیاندازیم خواهیم دید در میان اصناف تنها صنوف مؤثر در اهالی سینما این اصناف قانونی کانون فیلمنامه نویسان و اتحادیه تهیه کنندگان هستند. این شرایطی است که صنوف موثر خانه سینما از جمله کانون کارگردانان، انجمن بازیگران، فیلمبرداران، طراحان صحنه و لباس، چهره پردازان و.... در میان صنوف قانونی حضور ندارند. صنوف قانونی امشب مجمع عمومی تشکیل می‌دهند و احتمالا هیئت مدیره و مدیرعامل تعیین خواهند کرد اما اگر نگاه دقیقی به این مجمع عمومی داشته باشیم خواهیم دید افرادی در این مجمع قرار است سکان خانه سینما را به دست بگیرند که پیش از این نیز سکان این خانه را در دست داشتند و اقدامی موثر و خاصی را برای اهالی سینما نکرده‌اند.

اهالی سینما با شرایط فعلی و پس از دو سال تعطیلی خانه بیش از پیش انتظار دارند تا به مسایل صنفی و رفاهی آن‌ها توجه شود اما متاسفانه در کشور ما انجام فعالیت‌های صنفی کمرنگ است و اغلب این امور گرایش سیاسی پیدا می کند به نظر می رسد در شرایط فعلی و باتعجیل در بازگشایی خانه سینما به نظر می رسد دوستان بیش از آنکه به فعالیت صنفی فکر کنند و به امور صنفی توجه داشته باشند به گرایشات سیاسی و منافع شخصی اهمیت می‌دهند و در تلاشند تا خانه سینما را برای اهداف از پیش تعیین شده خود بازکنند .

مروری بر همه فیلم‌های فاخر سینمای ایران+عکس

$
0
0
سینمای ایران ۸ فیلم فاخر ساخته شده و سه فیلم فاخر در انتظار ساخت دارد که از این میان تنها دو فیلم توانسته‌اند اکران عمومی شوند.


[تصویر:  13920310000271_PhotoA.jpg]

خبرگزاری‌فارس -احسان هوشیارگر :در دولت که مدیریت سینمای ایران بر عهده محمدرضا جعفری جلوه بود سینماگران و اهالی مطبوعات یک واژه را همواره به صورت ثابت از معاون وقت امور سینمایی می‌شنیدند - سینمای نجیب ایران - در آن زمان به زعم جلوه و مدیران زیرمجوعه این عنوان برای محافظت از سینمای ایران در برابر بسیاری از نقدهای ناصواب به کار برده شد، اما رفته واژه دیگری نیز به فرهنگ سینمایی ایران اضافه شد و آن هم فیلم فاخر بود.

فیلم فاخر نیز به همان اندازه برای اهالی سینما گنگ و نامفهوم بود که هنوز پس از سال‌ها دو وژاه سینمای ملی و فیلم ارزشی برای اهالی سینما نامانوس است. اما برای اولین بار در زمان مدیریت جعفری جلوه در معاونت سینمایی و حضور مجید شاه‌حسینی در بنیاد سینمایی فارابی واژه فیلم فاخر عینیت پیدا کرد و دو فیلم «ملک سلیمان» و «راه آبی ابریشم» به عنوان نمادی از فیلم فاخر در دولت نهم ساخته شدند.

آن زمان که این دو فیلم ساخته شدند فاخر بودن را در مضمون و روند تولید معنی کردند و مشخص شد که سینمای ایران اساسا چه تولیداتی را به عنوان آثار فاخر می‌شناسد و به همین دلیل بود که نام فیلم‌های فاخر به مرور زمان با پروژه‌های میلیاردی مترادف شد.

اما پس از آن به دلیل عدم اختصاص بودجه فیلم‌های فاخر در مجلس عملا تولید این آثار تا سال 91 متوقف شد و پس از آن بود که توسط سازمان سینمایی نام 7 اثر به عنوان آثار فاخر اعلام کرد که از این میان تنها فیلم «سوادیکا» به کارگردانی جمال شورجه به دلیل عدم تامین ارز مرجع امکان تولید نیافت.

«استرداد»، «چ»(چمران)، «عقاب صحرا»، «لاله»، «سوادیکا»(شیخ احمد قمی)، «برلین7-» و «فرزند چهارم» عناوین هفت پروژه‌ای هستند، که نامشان از سوی سازمان سینمایی اعلام شد که البته برخی از این آثار بیشتر به لحاظ مضمونی فاخر هستند و برخی دیگر نیز هم در محتوا و هم در تولید آثار فاخری به حساب می‌آیند.

البته چندی پیش حسن نجاریان قائم مقام بنیاد سینمایی فارابی در گفت‌وگو با فارس «قطار زمستانی» به کارگردانی خسرو سینایی را به عنوان اولویت آثار فاخر فارابی در سال 92 ذکر کرد و اخیرا نیز ظاهرا بین مدیران فارابی و سازندگان «مرثیه‌ای برای یک دوست» توافقاتی برای تولید این شده است و از آنجائیکه این موضوع این فیلم به سقوط ایرباس ایرانی می‌پردازد و بخشی از آن باید در خارج از کشور ساخته شود، می‌توان این فیلم را دومین پروژه فاخر فارابی در سال 92 دانست.

همچنین مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی نیز رسما اعلام کرده که از ساخت فیلم سینمایی «ایرباس» به کارگردانی مشترک پکستون وینترز و نادر طالب‌زاده حمایت خواهد کرد و در این درحالی است که از دو پروژه «رنج و سرمستی» و «شهابی از جنس نور» نیز به عنوان دیگر آثار فاخر ساخته شده توسط مرکز گسترش نام برده می‌شود.

البته از بین فیلم‌های تولید شده در حد فاصل سال 89 تا 90 دو فیلم سینمایی «ملکه» و «شور شیرین» با حمایت 100 درصدی فارابی ساخته شدند که در هیچ جا از این دو فیلم به عنوان آثار فاخر صحبت نشده است.

همچنین فیلم سینمایی «محمد(ص)» به کارگردانی مجید مجیدی و «روز رستاخیز» به کارگردانی احمدرضا درویش از دیگر آثار فاخر سینمای ایران هستند که بخش دولتی هیچ نقشی در تولید آنها نداشته است.



* ملک سلیمان




[تصویر:  13920424000187_PhotoL.jpg]


نخستین پروژه فاخر سینمای ایران و اولین فیلم از سه‌گانه شهریار بحرانی که در ارتباط با قصه قرآنی سلیمان نبی است.

خداوند به وسیله نشانه‌هایی به سلیمان نشان می‌دهد که باید از شرایط سختی برای رسیدن به یک جامعه آرمانی عبور کند. اما سلیمان برای بدست آوردن چنین حکومتی باید جهان اجنه و شیاطین را تحت سلطه ی خود در آورد. در این بین فتنه‌هایی در سه شهر اورشلیم، اریحا و زبولون به نمایش در می‌آید.

امین زندگانی، محمود پاک نیت،الهام حمیدی،مهدی فقیه،حسین محجوب،زهرا سعیدی،علیرضا کمالی و جواد طاهری از جمله بازیگران این فیلم هستند.

فیلم‌برداری این فیلم از 14 تیر 1386 همزمان با سالروز ولادت فاطمه آغاز شد و پس از 9 ماه به پایان رسید. این فیلم توانست با پانصدهزار تماشاگر 1٫5 میلیارد تومان فروش داشته باشد.

«ملک سلیمان» در بیست‌وهشتمین جشنواره فیلم نامزد دریافت 9 سیمرغ بلورین بود که در رشته‌های بهترین چهره پردازی برای سعید ملکان،بهترین جلوه‌های ویژه رایانه‌ای برای لئو لو، بهترین صداگذاری برای کینسون چانگ، بهترین موسیقی متن برای چان کونگ وینگ و بهترین نقش مکمل مرد برای مهدی فقیه سیمرغ گرفت.



* راه آبی ابریشم


[تصویر:  13920424000341_PhotoL.jpg]


«راه آبی ابریشم» فیلمی به کارگردانی و نویسندگی محمدرضا بزرگ‌نیا و تهیه‌کنندگی حسن بشکوفه ساخت سال 1388 است.

این فیلم، داستان سفر دو کشتی ناخدا سلیمان سیراف و ناخدا ادریس را روایت می‌کند که برای اولین بار می‌خواهند مال‌التجارهٔ خود را از میان دریا عبور داده، به چین ببرند (تا پیش از آن کشتی‌ها از کنارهٔ ساحل عبور می‌کردند تا راه را گم نکنند). در اوج تاریخ دریانوردی ایرانیان، شاذان ابن یوسف که به تحصیل علم نجوم در دارالعلوم شیراز مشغول است پیشنهاد شغل کتابت کشتی را می‌پذیرد و به همراه دو کشتی سلیمان و ادریس به سفری دشوار و ناممکن می‌رسد. او از حوادث و ماجراهای این سفر ره‌نامه می‌نویسد.

عزت‌الله انتظامی، داریوش ارجمند، رضا کیانیان، بهرام رادان، پگاه آهنگرانی، پیام دهکردی، مهدی میامی و محسن حسینی از جمله بازیگران این فیلم هستند.

این فیلم در بیست‌ونهمین جشنواره فیلم فجر توانست سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه ملی،بهترین جلوه‌های ویژه رایانه‌ای و بهترین فیلمبرداری بخش سینمای آسیا را بدست آورد.



* استرداد


[تصویر:  13910226000239_PhotoL.jpg]


داستان فیلم «استرداد» به موضوع غرامت جنگی می‌پردازد که قرار بود توسط انگلستان آمریکا و شوروی برای جنگ جهانی دوم به ایران داده شود و مربوط به مقطع زمانی 1332 است. این فیلم درامی تاریخی درباره وقایع جنگ جهانی دوم و مسائلی است که پای نیروهای متحدین و متفقین را به ایران باز کرد و در آن به ماجرای پرداخت غرامت به ایران اشاره می‌شود.

فیلم سینمایی «استرداد» به کارگردانی علی غفاری از پروژه‌های فاخر بنیاد سینمایی فارابی است و موضوعی عاشقانه-تاریخی متعلق به دوره جنگ جهانی دوم دارد. فیلم‌برداری این فیلم از اواخر بهمن ماه 90 در شهر مسکو، پایتخت کشور روسیه، آغاز شد و تا اردیبهشت ماه 91 به طول انجامید. پس از آن گروه برای ادامه فیلم‌برداری به ایران بازگشتند و فیلم‌برداری بر روی پل ورسک و با قطاری متعلق به 70 سال گذشته انجام شد که به‌علت تصادف قطار در پشت صحنه و مجروح شدن 7 نفر، برای مدتی فیلم‌برداری تعطیل گشت. در مجموع، فیلم‌برداری پس از 100 جلسه در 25 تیرماه 91 به پایان رسید ولی به‌علت مغایر بودن بخش‌های پایانی آن با سیاست‌های کشور، قسمت‌های پایانی در آذر ماه 90 مجددا فیلم‌برداری شد تا فیلم برای حضور در جشنواره فجر آماده شود. فیلم‌برداری «استرداد» در چهار کشور ایران، روسیه، ارمنستان و لهستان با مدیریت محمود کلاری انجام شده است.

حمید فرخ‌نژاد، فرهاد قائمیان، پوریا پورسرخ، الیسا کاچر، الکساندر ناوانف، منصور چراغی‌پور، صالح میرزآقایی، شیرین یزدانبخش و بهنام تشکر در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند.

این فیلم در سی‌ویکمین جشنواره فیلم فجر توانست سیمرغ بلورین بهترین فیلم و بازیگر اول مرد را کسب کند.



* چ(چمران)


[تصویر:  13920424000351_PhotoL.jpg]




حاتمی‌کیا در فیلم سینمایی «چ» (درباره شهید چمران) سراغ دو روز و دو شب از زندگی شهید چمران رفته است و از روز بیست و پنجم تا بیست و هفتم مرداد 1358 زندگی شهید چمران را روایت کرده است.

بازیگر نقش شهید چمران را فریبرز عرب‌نیا ایفا می‌کند و ‌«سعید راد»، «فریبرز عرب‌نیا»، «مریلا زارعی»، «بابک حمیدیان»،«محمدمهدی سلانی»، «امیررضا دلاوری» و «اسماعیل سلطانیان» به عنوان بازیگر در این فیلم حضور دارند.



* فرزند چهارم


[تصویر:  13920424000339_PhotoL.jpg]


فیلم سینمایی «فرزند چهارم» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی وحید موسائیان فیلمی است که به مسائل انسانی در گیر و دار جنگ و قحطی می‌پردازد. فیلم‌برداری این فیلم از تاریخ 12 مرداد در تهران آغاز شد و پس از گذشت 10 روز برای ادامه فیلم‌برداری، گروه به کشور سومالی و شهر موگادیشو سفر کرد. بیش از 90% صحنه‌های این فیلم در سومالی فیلم‌برداری شده است. سرانجام در اوایل آبان ماه، کار فیلم‌برداری به پایان ر سید و گروه به تهران بازگشتند. ساخت فیلم در کشور سومالی حوادثی را هم در پی داشت که از جمله آن می‌توان به مشکل در پرداختن هزینه هتل در کشور سومالی و سقوط هواپیمای حامل کارگردان و گروه فیلم‌برداری این پروژه در صحرای کالاهاری آفریقا اشاره کرد که خوشبختانه خسارت جانی در پی نداشت.

داستان فیلم درباره سفریست به آن سوی آفریقا. جایی که شرافت انسانی در گیر و دار جنگ و قحطی سربلند بیرون می آید. این گروه در صحرای آفریقا صحنه هایی از جنگ و خشونت علیه کودکان و زنان را نیز به تصویر خواهد کشید.

مهتاب کرامتی، مهدی هاشمی، حسین محب اهری، ناصر گیتی‌جاه، معصومه قاسمی پور، زهرا برومند، ساناز زرین مهر و حامد بهداد از جمله بازیگران این فیلم هستند.



* برلین 7-


[تصویر:  13920424000346_PhotoL.jpg]


فیلم سینمایی «برلین 7-»، دومین ساخته رامتین لوافی است. در آن بازیگرانی از چند کشور مختلف مانند آمریکا، آلمان، ایران، مصر و عراق بازی می‌کنند. تمام صحنه‌های فیلم در کشور آلمان و شهر برلین فیلم‌بردرای شده است. فیلم‌برداری این اثر از روز چهارشنبه 24 اسفند 1390 در شهر برلین آلمان آغاز شد و پس از گذشت بیش از دو ماه در اواخر اردیبهشت 1390 در حومه برلین پایان یافت.

داستان این فیلم درباره چند مهاجر است که عواقب جنگ و حمله به عراق آن‌ها را به دنبال جایی برای زنده ماندن می‌کشد. عاطف به همراه دختر و پسر بیمارش به برلین می‌رسند جایی که خطری زندگی‌شان را تهدید نمی‌کند. اما متوجه می‌شوند که همه زندگی زنده ماندن نیست. در این فیلم مصطفی زمانی نقش یک موزیسین ایرانی به نام بهروز را بازی می‌کند که در آکادمی موزیک برلین قبول شده و به همراه همسرش درگیر مشکلاتی است.

مصطفی زمانی، مسعود رایگان، توم بیشاپز (آمریکا)، کارولین ایشهورن، هاینه لاترباخ، کریستین ویکتور کوینه (آلمان)، سمیر فوکس (مصر- آلمان) و مریم عباس (عراق - آلمان) در این فیلم بازی کرده‌اند.

برلین 7- در سی‌ویکمین جشنواره فیلم فجر توانست سیمرغ بلورین بهترین صداگذاری توسط محمدرضا دلپاک و بهترین موسیقی متن برای حامد ثابت را کسب کند.



* عقاب صحرا


[تصویر:  13920424000338_PhotoL.jpg]


فیلم سینمایی «عقاب صحرا» به کارگردانی مهرداد خوشبخت فیلمی تاریخی است و روایت فتح مکه را نشان می‌دهد. فیلم‌برداری این فیلم که جزء پروژه‌های فاخر بنیاد سینمای فارابی محسوب می‌شود، پس از 85 جلسه در مدت 4 ماه، در فروردین ماه 91 در شهرستان بافق استان یزد به پایان رسید. از نکات جالب این فیلم ساخت دکورهای شهر مکه، مدینه و کعبه در بیابان‌های بافق است. موسیقی «عقاب صحرا» توسط ارکستر ناسیونال اوکراین به رهبری ولادیمیر سیرنکو ضبط و ساخته شده است.

داستان فیلم از سال‌های ششم تا هشتم هجری و زمانی حدوداً 20 ماه را بین صلح حدیبیه تا فتح مکه در بر می‌گیرد و داستان زندگی شخصی به نام ابوبصیر را روایت می‌کند.

کیکاوس یاکیده، روناک یونسی، علی کمالی‌نژاد، شهرزاد کمال‌زاده، حسین سلیمانی، افشین نخعی، محمد ربانی، انوشیروان ارجمند، رضا سروری، امیرارسلان سیدی، امیرحسین میرشمسی و حبیب دهقان‌نسب بازیگران این فیلم هستند.



* لاله


[تصویر:  13920424000335_PhotoL.jpg]


«لاله» را نه تنها جنجالی‌ترین فیلم فاخر سینمای ایران بلکه می‌توان جنجالی‌ترین و پربحت‌ترین فیلم ساخته در دوران مدیریت جواد شمقدری دانست. فیلمی که با وجود مخالفت‌های فراوان از جمله مجلس سرانجام ساخته شد و در حال حاضر مراحل تولید خود را پشت سر می‌گذارد.

اصرار بر ساخت این پروژه سینمایی با توجه به بودجه 5/2 میلیاردی از طرف مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی به عنوان حامی ایرانی پروژه از یک سو و پیش آمدن سابقه فعالیت اسدالله نیک نژاد در حوزه سینما در آمریکا از سوی دیگر و در نهایت استعفای تیم تولید ابتدایی این فیلم سینمایی باعث شد حاشیه‌های این فیلم دوچندان شود.

مراحل پیش تولید این فیلم سینمایی پس از حضور تهیه کننده جدید چهار ماه طول کشید و سرانجام در اسفند 1391 در پردیس سینمای ملت با حضور جمعی از خبرنگاران کلید خورد.

فیلم درباره زندگی زن قهرمان رالی ایرانی بانام «لاله صدیق» است.

در این فیلم بازیگران مطرح سینمای ایران ازجمله نیکی کریمی، همایون ارشادی، میتراحجار، سام قریبیان، آزیتا حاجیان، لیلا اوتادی و ایرج نوذری حضور دارند و فیلم علاوه بر تهران در شهرهای مختلف کشور فیلمبرداری شده است.

بازیگران جدید "رالی ایرانی" را شما انتخاب كنید

$
0
0
[تصویر:  105823_922.jpg]


تا امروز تعدادی از هنرمندان و ورزشکاران از جمله مهناز افشار، حامد بهداد، احسان علیخانی، سیدعلی ضیاء، فرهاد مجیدی، علی کریمی، محسن چاووشی، زانیار خسروی و محسن یگانه بیشترین آرا برای حضور در قسمت دوم این مجموعه را بدست آورده‌اند

سعید ابوطالب تهیه کننده مجموعه نمایش خانگی "رالی ایرانی" در گفتگو با مهر با بیان این مطلب که مجوز ساخت چهار قسمت از سری جدید "رالی ایرانی" را دریافت کرده اند، گفت: برای ساخت سری جدید "رالی ایرانی" در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این مجموعه نظرسنجی‌ای راه انداختیم تا مخاطبان این مجوعه تصمیم بگیرند که چه گروه از چهره‌های هنری و ورزشی در این مسابقه حضور داشته باشند.


وی ادامه داد: در سایت مجموعه "رالی ایرانی" نام 100 نفر از هنرمندان سینما، تلویزیون و ورزشکاران آمده است و تا امروز بالای 37 هزار نفر در این نظرسنجی شرکت کرده اند، البته تا زمانی که تعداد نظردهندگان در این مورد به 100 هزار نفر نرسد کسانی را که در سری جدید با هم مسابقه می‌دهند، معرفی نخواهیم کرد.



ابوطالب با اشاره به اینکه تا امروز تعدادی از هنرمندان و ورزشکاران از جمله مهناز افشار، حامد بهداد، احسان علیخانی، سیدعلی ضیاء، فرهاد مجیدی، علی کریمی، محسن چاووشی، زانیار خسروی و محسن یگانه بیشترین آرا برای حضور در قسمت دوم این مجموعه را بدست آورده‌اند، گفت: در حال حاضر در مرحله پیش‌تولید سری دوم "رالی ایرانی" هستیم و تلاش می کنیم تا فضا و نوع مسابقات با سری اول کاملا متفاوت باشد تا شرکت‌کنندگان در طول مسابقه ندانند که چه چیزهایی انتظار آنها را می‌کشد.



وی درباره دستمزدی که شرکت‌کنندگان از حضور در این مجموعه می‌گیرند، بیان کرد: معمولا هزینه حضور بازیگران و یا دیگر شرکت‌کنندگان در این مسابقه، توافقی است اما بی شک در سطح دستمزد حضور این هنرمندان در یک فیلم سینمایی خواهد بود.



عضو کمیسیون فرهنگی در مجلس هفتم، در رابطه با فروش سری اول "رالی ایرانی" گفت: متاسفانه مشکلاتی از جمله کپی و دانلود غیر قانونی و پخش از شبکه های ماهواره‌ای سبب شد تا این مجموعه از فروش مطلوبی در شبکه نمایش خانگی برخوردار نشود.



آرش معیریان کارگردان "رالی ایرانی" است و الناز شاکردوست، محمدرضا فروتن، بهنوش بختیاری، سیروان خسروی، نیما فلاح و سحر والدبیگی در سری اول "رالی ایرانی" با هم به رقابت پرداختند.

بازیگر زن مشهور ایرانی که ۲۰ سال از شوهرش کوچکتر است+تصاویر

$
0
0
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.



دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(زاده تنکابن ۲۶ آبان ۱۳۵۱) بازیگر زن ایرانی است. او همسر شهرام اسدی (کارگردان) و خواهر لاله مستوفی (منشی صحنه) است. وی کار خود را با فیلم روز واقعه آغاز کرد و چند سال بعد پس از بازی در مجموعهٔ دوران سرکشی کمال تبریزی به شهرت رسید.
شهرام اسدی قراگوز (زادهٔ ۱۳۳۲ در سلماس) کارگردان و فیلمنامه نویس ایرانی است و همسر لادن مستوفی است. اسدی فارغ التحصیل کارگردانی از مدرسه عالی تلویزیون و سینما در سال ۱۳۵۴ و کارشناسی ارشد سینما از دانشگاه کالیفرنیای آمریکا است. او با انجمن جغرافیای ملی و شبکه تلویزیونی ان بی سی همکاری داشته است. وی پس از چند سال اقامت در آمریکا در سال ۱۳۶۷ به ایران بازگشت. اسدی فعالیت سینمایی خود را در سال ۱۳۷۰ با کارگردانی و فیلمنامه نویسی فیلم «اوینار» آغاز کرد

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لیلا حاتمی و مهناز افشار در مراسم ختم پدر حامد بهداد + تصاویر

$
0
0
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


حامد بهداد صبح روز دوشنبه ۲۸ مردادماه پیکر پدرش، محمود بهداد را با حضور جمعی از بازیگران سینما به سوی خانه ابدی تشییع کرد.

صبح روز دوشنبه ۲۸ مردادماه منزل زنده‌یاد محمود بهداد پذیرای برخی چهره‌های سینمایی بود که برای همدردی با حامد بهداد و خانواده این بازیگر سینما حضور پیدا کرده بودند.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.



دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لیلا حاتمی، مهناز افشار، طناز طباطبایی، آروند دشت‌آرای و باران کوثری از جمله هنرمندانی بودند که برای حضور در مراسم تشییع پیکر پدر حامد بهداد بازیگر سینما حضور پیدا کردند. محمود بهداد شامگاه ۲۶ مردادماه چشم از جهان فروبست.

مراسم یادبود زنده‌یاد محمود بهداد روز چهارشنبه ۳۰ مردادماه ساعت ۱۶:۳۰ در مسجد بلال برگزار می‌شود.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بهداد در حال حاضر فیلم “فرزند چهارم” به کارگردانی وحید موساییان را روی پرده سینما دارد.

عده‌ای از اهالی سینما و فرهنگ شب گذشته برای عرض تسلیت و همدردی با حامد بهداد و خانواده‌اش در منزل وی حاضر شدند.

اعدام بازیگر نقش ستایش را متوقف کنید! + عکس صفحه اصلی | وبلاگ‌ها | شبکه‌های اجتماعی

$
0
0
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


این بار دشمنان جمهوری اسلامی ایران ثابت کرده‌اند همچنان استعداد بالایی در مرتکب شدن اشتاهات تاریخی دارند.

سازمان عفو بین‌الملل» که برخلاف نام خود ، تنها یک سازمان مردم نهاد
غیر دولتی و بین المللی یا INGO است و هیچ ارتباطی با سازمان‌های قانونی و
رسمی جهان ندارد. یکی از چند ده موسسه ای است که با حمایت دولت های غربی
همواره تلاش می کند با ارائه گزارشات کذب، جمهوری اسلامی ایران را به عنوان
یکی از کشورهای ناقض حقوق بشر معرفی نماید. این در حالی است که برخورد
نهادهای رسمی بین المللی با مقوله حقوق بشر در ایران کاملا متفاوت است.
مساله
حقوق بشر و آنچه نقض حقوق بشر در ایران خوانده می‌شود، موضوعی است که به
شدت از سوی مخالفان جمهوری اسلامی ایران پیگیری می‌شود؛ به ویژه در سال‌های
اخیر و در جریان حوادث پس از انتخابات، این مساله به یکی از محورهای اصلی و
ترجیع‌بند سخنان جریان ضدانقلاب تبدیل شد و از سوی غرب و علی‌الخصوص
آمریکا نیز به طور متمرکز پیگیری شد که نهایتا به تعیین گزارشگر ویژه
حقوق‌بشر برای ایران منجر شد.

این سازمان عفو بین الملل در
اشتباهی فاحش، به جای عکس سکینه محمدی آشتیانی، عکس و نام نرگس محمدی
بازیگر نقش ستایش را در بیلبورد تبلیغاتی که برای آزادی سکینه محمدی
آشتیانی در شهر وین اتریش نصب کرده بود درج نمود و در ذیل این بیلبورد از
جامعه جهانی درخواست نمود که با فشار به دستگاه قضایی ایران مانع اعدام «نرگس محمدی»! شود .

گزارشگران ناشی این سازمان به اصطلاح بین المللی که در انتشار اسناد کذب علیه جمهوری
اسلامی ایران لحظه ای تامل نمی کنند به جای جستجوی کلمه سکینه محمدی
آشتیانی، مجرمی که از سال 1384 به جرم مشارکت در قتل همسرش و زنای محصنه در
زندان تبریز محکوم است، نام نرگس محمدی را سرچ نموده اند که نتیجه این
جستجو می شود افتضاحی که حتی محمد مصطفایی وکیل خود خوانده و فراری سکینه
محمدی آشتیانی هم نتوانست این اشتباه را متوجه مسئولین این سازمان نماید.

شاید اگر گزارشگران ناشی این سازمان به جای عکس سکینه محمدی آشتیانی عکس نایب
رییس گروهک غیر قانونی کانون مدافعان حقوق بشر که نام وی هم نرگس محمدی است
و چندی پیش از زندان آزاد شده است را می گذاشتند آنقدر افتضاح نبود که عکس
و نام یک بازیگر مطرح تلویزیون ایران را به جای یک قاتل گذاشتند.

شایان ذکر است سکینه محمدی آشتیانی در سال 84 با هم دستی پسر عمه شوهرش؛ همسرش
را به طرز فجیعی به قتل می رساند. آشتیانی متهم به مشارکت در قتل و زنای
محصنه (در زمان حیات و بعد از فوت شوهرش) است و به مجازات مشخص شده در
قوانین، محکوم شده است و بنا بر آنچه که شریفی، رئیس دادگستری آذربایجان
شرقی درباره این پرونده می گوید: سکینه محمدی آشتیانی با مردی رابطه
برقرار کرده و با طراحی از قبل صحنه قتل؛ منزل را خلوت و آماده قتل کرده
بودند و آشتیانی با آمپول بیهوشی شوهرش را بی هوش کرده و قاتل اصلی با
چسباندن دو شاخه برق به گردن مقتول، او را به قتل رسانده است.

به نظر می‌رسد حمایت غرب از اینگونه نهاد‌های غیر دولتی! با هدف زمینه‌سازی
بروز نارضایتی‌های اجتماعی، یکی از ابزارهای مهم در برابر کشورهایی است که
قصد سازش با آمریکا را ندارند و منافع این کشور را در سراسر جهان به خطر
می‌اندازد.

سیدمحمد خاتمی به تماشای نمایش‌ هانیه توسلی، علی سرابی، باران کوثری و هومن سیدی نشست

$
0
0
مایش «قرار» به کارگردانی سیامک احصائی و با بازی هانیه
توسلی ، علی سرابی و همچنین نمایش «روایت ناتمام یک فصل معلق» به کارگردانی
هومن سیدی و با بازی علی سرابی، باران کوثری، هومن سیدی، آزاده صمدی، نوید
محمدزاده و امیر جدیدی در تالار حافظ اجرا شد. سید محمد خاتمی مهمان ویژه
این اجراها بود. تصاویر: حمید فروتن

[تصویر:  63527]
  • [تصویر:  63522]
  • [تصویر:  63518]
  • [تصویر:  63517]
  • [تصویر:  63526]
  • [تصویر:  63533]
    [تصویر:  63530]
  • [تصویر:  63529]
  • [تصویر:  63528]
  • [تصویر:  63531]
  • [تصویر:  63532]
  • [تصویر:  63516]
  • [تصویر:  63524]
  • [تصویر:  63525]
  • [تصویر:  63520]

بیوگرافی سلمان خان

$
0
0
بیوگرافی سلمان خان

نام : سلمان خان
متولد : 27 دسامبر 1965 در بمبئی
لقب : سالو
نام پدر : سلیم خان ؛ اهل پیشاور پاکستان و نویسنده فیلمهای موفقی چون " شعله "
برادران : برادر بزرگتر آرباز خان ...

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.



دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیوگرافی سلمان خان

نام : سلمان خان

متولد : ۲۷ دسامبر ۱۹۶۵ در بمبئی

لقب : سالو

نام پدر : سلیم خان ؛ اهل پیشاور پاکستان و نویسنده فیلمهای موفقی چون ” شعله ”

برادران : برادر بزرگتر آرباز خان ( همسرش مالایکا آرورا ) – برادر کوچکتر سهیل خان ( همسرش

سیما ساچدیو )

خواهر تنی : الویرا ( همسرش آتول آگنی هوتری )

خواهر ناتنی : آرپیتا

مادرتنی : سلما خان ( فوت کرده )

مادر ناتنی : هلن خان

قد : ۱۷۵ سانتی متر

رنگ چشم : قهوه ای روشن

رنگ مو : مشکی

دین : مسلمان سنی

اولین فیلم : ” بیوی هوتو ایسی ” (همسر اینجوریش خوبه ) در سال ۱۹۸۸ در
کنار رکا و ام پوری او در این فیلم اولین تجربه سینمایی خود را به دست آورد
و توانست کار قابل قبولی از خود ارائه دهد .

* سال ۱۹۸۹ سال شروع موفقیت سلمان بود او در این سال
با فیلم موفق ” منه پیار کیا ” ( من عاشق شدم) در کنار بازیگر تازه واردی
به نام باگیا شری توانست حضور خود را در سینما تثبیت کند ؛ این فیلم اگرچه
رمانتیکی تکراری بود اما باعث شد سلمان ره صد ساله را یک شبه طی کند و
شخصیت پریم ازاین فیلم تبدیل به شخصیتی ماندگار برای سلمان و فیلمهای او شد
.

* او در سال ۱۹۹۰ در فیلم ” باقی ” در کنار نغمه قرار گرفت که فیلم چندان موفقی نبود .

* در سال ۱۹۹۱ سیل پیشنهادات به سوی سلمان خان روانه شد و او در این سال در ۵ فیلم حضور پیدا کرد که مهمترین آنها فیلم ” ساجن ” (یار) بود که در کنار بازیگران قدرتمندی چون سانجی دات و مادوری دیکشیت بازی بی نقصی از خود ارائه داد و شاید در آن سالها هیچ کس به جز او نمی توانست چنین عالی کار کند .

* او در سال ۱۹۹۲ زوج هنری خود را پیدا کرد . کاریشما کاپور که در آن روزها بازیگری تازه کار

بود توانست زوج مناسبی را در کنار سلمان خان تشکیل دهد . او در این سال در فیلمهای ” جگروتی ” و هدف ” در کنار کاریشما قرار گرفت . این همکاری تا چند سال پیش هم ادامه داشت که به خاطر ازدواج کاریشما موقتا خاتمه یافت .



* در سال ۱۹۹۳ در فیلم ” چاندرا موکی ” ( گل نیلوفر ) در کنار بازیگر بزرگ آن زمان سری دیوی قرار گرفت که نتوانست موفقیتی برای سلمان کسب کند .

* کمدی فوق العاده ” انداز آپنا آپنا ” ( کار خود به شیوه خود ) در سال ۱۹۹۴ سلمان را وارد سینمای کمدی کرد و چقدر هم ورود او به دنیای کمدی مفید بود . او در این فیلم در کنار عامر خان و کاریشما کاپور بازی قابل قبولی را ارائه داد .

او در همین سال رکورد سینمای هند را از لحاظ میزان فروش با فیلم ” هم آپکه هی کن ” ( ما با شما چه نسبتی داریم ) شکست و این فیلم تا این لحظه پرفروشترین فیلم تاریخ سینمای هند است . او در این فیلم با مادوری دیکشیت همبازی شد که فیلمی رومانتیک با داستانی بسیار لطیف و روان با شخصیتهایی
مهربان و دوست داشتنی است .

* در سال ۱۹۹۵ در فیلم ” کارن آرجون ” در کنار شاهرخ خان قرار گرفت . شاهرخ به تازگی وارد سینما شده بود ولی محبوبیت زیادی کسب نموده بود . آن دو بر سر نوشتن نامشان در تیتراژ با هم مشکل پیدا کردند زیرا سلمان معتقد بود که چون پیشکسوت تر است نام او باید اول نوشته شود ( که البته حق هم داشت ) اما شاهرخ به این موضوع معترض بود …

* در سال ۱۹۹۶ در فیلم بسیار موفق “جیت ” (پیروزی) در کنار سانی دئول و کاریشما کاپور حضوری موفق داشت و قدرت بازیگری خود را در فیلمهای اکشن نمایان ساخت .

* سال ۱۹۹۷ سال خوبی برای سلمان به شمار می آید ؛ او در این سال در ۲ فیلم بسیار موفق حضور داشت . فیلم کاملا اکشن ” ازار ” در کنار سانجی کاپور و شیلپا شتی و فیلم کمدی ” جودوا ” (دو قلو) در کنار کاریشما که هر دو با استقبال خوبی روبرو شدند .

* در سال ۱۹۹۸ سلمان با فیلم ” کوچ کوچ هوتاهه ” (یه طوری میشه ) به مشکلات خود با شاهرخ خاتمه داد . او با بازی در این فیلم جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را از آن خود کرد .

او در این سال در فیلم موفق ” پیار کیا تو دارنا کیا ” ( عاشق شدی چرا می ترسی؟ ) در کنار کاجول قرار گرفت .

* سال ۱۹۹۹ را می توان موفق ترین سال در کارنامه هنری سلمان به حساب آورد . او در این سال ابتدا در فیلم ” بیوی نامبر وان ” ( همسر شماره یک ) در کنار کاریشما ، آنیل کاپور و سوشمیتا سن قرار گرفت که فیلمی کمدی با فروش بسیار عالی بود و سپس در فیلم موفق ” هم سات سات هین ” (ما با هم هستیم ) حضور یافت .

اما موفق ترین فیلم سلمان در این سال ” هم دیل دچو که صنم ” (ما دل داده ایم ای یار) بود که تمام جوایز آن سال را از آن خود کرد که البته جایزه بهترین بازیگر مرد به سلمان نرسید !!! این فیلم داستانی بسیار زیبا داشت که شاید جالبترین نکته در آن تکراری نبودن پایان آن بود



این فیلم علیرغم موفقیتهای بسیار برای سلمان ، موجب شد به خاطر مشکلات عشقی با آیشواریا رای و ناکام ماندن سلمان در این رابطه ، زندگی او متحول شده و او را به انسانی جدید با روحیاتی جدید تبدیل کند . سلمان تا ۳ سال بعد از این فیلم هدف اصلی مطبوعات شده بود و حتی برخی از بازیگران مطرح بالیوود مثل شاهرخ خان که کینه ای قدیمی از او داشتند او را متهم به لاابالی گری کردند .

* سلمان در سال ۲۰۰۰ در ۲ فیلم کمدی موفق ظاهر شد . ابتدا فیلم ” چل مری بای ” (بزن بریم داداش) که در آن با دوست و یار همیشگی خود سانجی دات و زوج هنری اش کاریشما هم بازی بود ؛ سپس در فیلم ” دولهن هوم له جاینگه ” ( عروس را من می برم ) در کنار کاریشما موفقیتی دیگر در کارنامه هنری سلمان ایجاد شد . از دیگر فیلمهای موفق او در این سال ” هر دیل جو پیار کرگا ” ( هر دلی که عاشق میشه ) در کنار پریتی زینتا و رانی موکرجی بود که مثلث عشقی عالی را به نمایش گذاشتند .

* مثلث عشقی سلمان ، پریتی و رانی بار دیگر در سال 2002 در فیلم ” چوری چوری چوپکه چوپکه ” (دزدکی دزدکی یواشکی یواشکی) تکرار شد ولی نتوانست موفقیت فیلم قبلی را تکرار کند .



تنها فیلم موفق سلمان در این سال فیلم ” تومکو نا بول پاینگه ” ( نمی توانم تو را فراموش کنم ) در کنار سوشمیتا سن و دیا میرزا بود . البته عدم موفقیت سلمان در این ۲ سال بر می گردد به مشکلات به وجود آمده برای او از طرف آیشواریا و در هم ریختگی روحی او که حتی موجب خودکشی سلمان شد که توسط سانجی دات و همسرش از کام مرگ رهایی یافت .

سانجی و همسرش تلاشهای زیادی کردند و دائما در کنار او بودند و او را دلگرم می نمودند و شاید تنها کسانی بودند که باعث از بین رفتن مشکلات سلمان شدند .

* او در سال ۲۰۰۳ با پشت سر نهادن مشکلات حاشیه ای و با روحیه ای تازه وارد سینما شد و شروع به بازی در نقشهای متفاوت کرد . او در فیلم ” تره نام ” آنقدر عالی بازی کرد و در ارائه نقش متفاوت و هنرمندانه عمل نمود که هیچ کس باور نمی کرد این فرد همان سلمان سالهای گذشته است . این فیلم زمینه مناسب را برای سلمان مهیا کرد تا باز هم در نقشهای متفاوت بازی کند .

* او در سال ۲۰۰۴ با بازی در فیلمهای ” گارو ” ( افتخار ) ، ” پیر میلنگه ” ( به امید دیدار ) و ” دیل نه جسه آپنا کاها ” (کسی را که دل از خودش دانست ) نشان داد که قابلیت بازی در هر نقشی را داراست .

اما موفق ترین فیلم او در این سال کمدی ” موجسه شادی کاروگی ” ( با من ازدواج می کنی؟ ) ساخته فیلم ساز توانای سینمای کمدی هندوستان ، دیوید داوان ، بود که در کنار آکشی کومار و پریانکا چوپرا بازی کرد .

* او در سال ۲۰۰۵ در فیلم های موفقی چون ” لاکی ” ، “منه پیار کیو کیا ” ( چرا من عاشق شدم؟ ) ،” نو انتری ” ( ورود ممنوع ) ، ”کیون کی ” ( برای اینکه ) و ” شادی کرکه پس گایا یار” ( ازدواج کردم گیر افتادم ) ایفای نقش نمود .

در فیلم ” منه پیار کیو کیا ” که در پی موفقیت فیلم سلمان در سال ۱۹۸۹ یعنی ” منه پیار کیا ” ساخته شد و البته هم موفق عمل کرد در کنار بازیگر تازه کاری چون کاترینا کایف قرار گرفت و از همین جا رابطه آنها به وجود آمد
.

* در سال ۲۰۰۶ در فیلمهای ” جان من ” و ” بابول ” بازی کرد که موفقیت چندانی در پی نداشت . در فیلم ” ساون ” نیز با بازی متفاوتی حضور یافت که در گیشه موفق نبود .

* در سال ۲۰۰۷ پس از بازی در فیلمهای ” سلام عشق ” و ”ماری گلد ” در فیلم ” پارتنر ” در کنار بازیگر و کمدین محبوب هند ، گوویندا ، که چند سالی بود از سینما فاصله گرفته بود قرار گرفت .

* فیلمهای او در سال ۲۰۰۸ ” گاد توسی گریت هو ” در کنار آمیتا باچان ، ” هلو ” و ” یووراج ” بودند .

* در سال ۲۰۰۹ در فیلمهای ” وانتد ” ، ” مین اوور میس کانا ” و ” لندن دریمز ” بازی داشت .

* او در سال ۲۰۱۰ فیلمنامه یک درام تاریخی به نام ” ویر ” را نوشت که خود نیز در آن بازی کرد و توسط آنیل شرما کارگردانی شد ولی نتوانست در گیشه موفق عمل کند . او پس از فیلمهای ” دنس ایندیا دنس ” ،” پریم کا گیم ” و ” بندا یه بینداس هی ” در فیلم ” دابانگ ” ( بی باک ) بازی می کند که بسیار پر فروش بوده و پس از مدتها موفقیت چشمگیری برای او به ارمغان می آورد و در جشنواره فیلم فیر جایزه بهترین فیلم را از آن خود می کند و سلمان نیز در جشنواره واید اسکرین برنده جایزه بهترین بازیگر مرد می شود .

* او این روزها مشغول بازی در فیلم پرهزینه ” فالتو ”می باشد . آمیتاب باچان ، آکشی کومار، آبیشک باچان، کارینا کاپور و سوشمیتاسن هم در این درام خانوادگی – اجتماعی بازی دارند . نکته جالب درباره این فیلم این است که با وجود تعداد زیاد کاراکترهای آن ، تمام این شخصیت ها فرصت کافی برای حضور روی پرده سینما را دارند ؛ در یک کلام ، نمی توان گفت کدامیک از آنها نقش اصلی فیلم را به عهده دارند .

ماشین مورد علاقه : مرسدس

نوشیدنی مورد علاقه : چای سرد

غذای مورد علاقهی: مرغ سوخاری

مکان مورد علاقه برای تعطیلاتی : فقط لندن

رستوران مورد علاقه : China garden

آهنگ مورد علاقه : به همه نوع موسیقی گوش می دهم

عطر مورد علاقه : obsession

بازیگر مرد مورد علاقه :عاشق همه نقش هایی هستم که گورودات ایفا کرده

بازیگر زن مورد علاقه: مینا کماری و هلن خان

* او در ۶ سال متوالی به عنون خوش تیپ ترین ، خوش پوش ترین و جذاب ترین مرد سال در دنیا از طرف مجله پیپل انتخاب شد .

* در یک سال رکورد دار خرید بهترین ، شیکترین و گران ترین لباس ها بود به طوری که در مدت یک سال ۹ میلیون روپیه لباس خرید . ( تقریبا حدود ۲۰۷
میلیون تومان )

* لباس های خود را فقط از لندن و یا سنگاپور خریداری می کند و به پوشیدن لباس رسمی عادت ندارد .

* او یک شناگر ماهر است و در ضمن نوازنده چیره دست ساکسفون می باشد .

* تنها بازیگری در بالیوود شناخته شده است که هیچ فیلم شکست خورده ای در کارنامه هنری خود ندارد و همیشه اکثر فیلم های او با فروش عالی روبرو بوده و فیلم «هوم آپکه هین کان» که پرفروش ترین فیلم در تاریخ سینمای هندوستان است متعلق به اوست .

* یکی از کارهای جالب توجه سلمان خان ، رفتن به بیمارستان و ملاقات از کودکان بیمار و شاد کردن آنهاست .

* او مسلمانی معتقد است که در ماه مبارک رمضان روزه می گیرد و کارهای خیریه اش را بیشتر می کند زیرا اعتقاد دارد خدا در این ماه بیشتر به بندگانش توجه دارد .

* او یک بار در طی یک حادثه تصادف جان سه نفر را از مرگ حتمی نجات داد و بعد از این ماجرا لقب رابین هود به او داده شد . (او چهار نفر را به بیمارستان رساند و تمام هزینه بیمارستان را متقبل شد و دکتر توانست جان سه نفر از آنها را نجات دهد که اعلام داشت این را مدیون سلمان است . )

* به خانواده خود علاقه بسیاری دارد و برای آنها احترام زیادی قائل است .

* یکی از پول ساز ترین بازیگران بالیوودی است .

* به مدت ۲ سال با آیشواریا رای ( ملکه زیبایی دنیا در سال۱۹۹۴) نامزد بود که طی سوء استفاده هایی که آیشواریا از وی کرد و همچنین توهین هایی که به خانواده سلمان نمود از او جدا شد .

* او در حال حاضر مجرد است و دوست دخترش کاترینا کایف یک مدل و بازیگر هندی است .

* او بسیار بسیار خوش قلب و مهربان است و نظر همه کسانی که برای اولین بار با او بازی می کنند نیز همین است .

* علاقه او به کودکان به خصوص کودکان بیمار و سرطانی بی حد و مرزاست و هنگامی که به سفرهای خارج از کشور می رود برای کودکان یک موسسه که در آنجا از کودکان سرطانی نگهداری میکنند اسباب بازی و هدیای دیگر می خرد. او هنگامی که به ملاقات کودکان این

موسسه می رود به قدری با آنها صمیمی است که بچه ها از سروکول او بالا می روند و دیدن شور و شوق در چشمان آنها به هنگام دیدار سلمان دیدنی است. او
حتی شماره موبایل خود را در اختیار مدیر موسسه قرار داه تا هروقت کودکان آنجا احساس دلتنگی کردند با سلمان تماس بگیرند.

* سلمان دو پسر و یک دختر را به فرزند خواندگی قبول کرده و بسیار لذت می برد که آنها به او پدر بگویند .

* پر فروش ترین فیلم های او به ترتیب ” هم آپکن هی کن ” ، ” هوم دل دچوکه صنم ” ، ” نو انتری” و “انداز آپنا آپنا ” ست .

* تاکنون بیش از ۷۰ فیلم بازی کرده است .

* برای او فروش فیلم و گرفتن جایزه اهمیت زیادی ندارد و بیشتر موفقیت فیلمش را در جلب رضایت مردم می بیند .

* در بیشتر جشنواره ها به خصوص فیلم فیر حتی برای بهترین فیلم هایش کاندید نمی شود چون جایزه آنها را قبول ندارد .

* در کنسرت های خود هر بار با استایل جدید و بهتر از قبل ظاهر می شود .

* همیشه نوع فیلم هایی که بازی می کند متفاوت است و در تمامی زمینه های کمدی ، رمانتیک، اکشن و … بهترین فعالیت ها را داشته است .

* شاهرخ خان و ریتیک روشن دو بازیگر مطرح بالیوود از دوستان صمیمی او هستند و شاهرخ همیشه می گوید که : دوست دارم پسرم همچون سلمان شود او آدمی مثبت ، خوش تیپ و ورزشکار است و کارهای خیریه او از من بیشتر است و ریتیک می گوید : سلمان از دوستان من است . قبل از اینکه وارد بالیوود شوم او کمکهای فراوانی به من کرد و من همیشه احترام فراوانی برایش قائل هستم . در واقع اوست که من هم اکنون در جایی که ایستاده ام قرار دارم. او برای من مانند برادرم است .

* مردم و مطبوعات شاهرخ را محبوب ترین و سلمان را پرطرفدارترین لقب دادند .

* بعد از آمیتاب باچان و شاهرخ خان، سومین ستاره سینما هستید که مجری یک برنامه تلویزیونی می شود .

خبر صداوسیما دردسر ساز شد!

$
0
0
مردم روستای «کریک» خواستار عذرخواهی سازمان صدا و سیما از مردم استان کهگیلویه و بویراحمد شدند.



به گزارش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به نقل از ایسنا ، مردم روستای «کریک» خواستار عذرخواهی سازمان صدا و سیما از مردم استان کهگیلویه و بویراحمد شدند.
در روزهای گذشته خبری از شبکه استانی کهگیلویه و بویراحمد و پس از آن از بخش خبری 20 و 30 پخش شد که تعجب بسیاری را در پی داشت.
این
خبر که با عنوان «دزدی واقعی وسط مانور الکی!» پخش شد، نشان می‌داد در حین
برگزاری مانور زلزله، یک دزد واقعی به یک نفر که الکی مصدوم شده حمله‌ور
می‌شود و قصد ربودن کیف پول او را دارد.
خبر
این دزدی در حالی از بخش‌های خبری استان کهگیلویه و بویراحمد و برنامه
صرفاً جهت اطلاع پخش شد که همه حاضران در مانور می‌گویند این دزد و پلیس
بازی، بخشی از برنامه مانور بوده و خبر «دزدی واقعی وسط مانور الکی!» ناشی
از اشتباه شبکه استانی کهگیلویه و بویراحمد و مجری اخبار 20 و 30 نیست.
مانور
زلزله در روستای کریک شهرستان دنا و جلوی چشمان مردم این روستا برگزار شد و
پخش این گزارش عجیب در مورد آن، سبب دلخوری و رنجش برگزارکنندگان و مردم
کریک شده است.
مردم
روستا با انتشار نامه‌ای که به امضای شورای روستا نیز رسیده است اعتراض
خود را به صورت رسمی به گوش مسؤولان رسانده و خواستار عذرخواهی صداوسیما
هستند.
آن‌ها
می گویند صحنه دزدی اجرا شده در مانور و دستگیری سارق توسط پلیس، بر حضور
به موقع نیروهای انتظامی در سوانح و حوادثی از قبیل زلزله اشاره داشته است
اما خبرنگار شبکه دنا از شیوه اجرای مانور بی اطلاع بوده و از این بخشِ
مانور، خبر «دزدی واقعی در مانور الکی» را می سازد.
انتشار این تصاویر از شبکه استانی دنا و اخبار 20:30 سبب واکنش برخی رسانه‌های کهگیلویه و بویراحمد نیز شده است.
امید
است تا مسؤولان صدا و سیما و سردبیران بخش های خبری اجازه ندهند آبروی
مردم استان کهگیلویه و بویراحمد که به صمیمت و مهمان نوازی شهره اند به
بازی گرفته شود و با عذرخواهی رسمی احساسات جریحه دار شده مردم را تسکین
دهند.
روستای
«کریک» با معماری سنتی زیبا که امروزه در ادبیات معماری ایران روستاهای
«ماسوله ای» نام گرفته است در شهرستان دنا و در 25 کیلومتری شهر یاسوج در
استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.

بدحجابی در جشنواره تئاتر +تصاویر

$
0
0
اختتامیه بیست و پنجمین جشنواره تئاتر منطقه یک کشور در شهر یاسوج با بدحجابی حاضرین در این مراسم همراه بود
[تصویر:  IMAGE635188955323519680.jpg]

مراسم اختتامیه بیست و پنجمین جشنواره تئاتر منطقه یک کشور با حضور
مدیرکل مرکز هنرهای نمایشی کشور، مسئولان استانی و هنرمندان 5 آبان ماه
92در یاسوج برگزار شد.این مراسم با حضور قادر آشنا مدیرکل مرکز
هنرهای نمایشی کشور و سیاوش طهمورث هنرمند برجسته تئاتر، سینما و تلویزیون
کشور، خادمی استاندار کهگیلویه و بویراحمد و مسئولان استانی در سالن تئاتر
شهر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار و با معرفی نفرات برتر به
پایان رسید.
نکته قابل تأمل در برگزاری این جشنواره و مراسماتی از
این قبیل این است که به نام هنر و هنرمند تمام می شود و هنرمندان به عنوان
الگو برای جوانان این مرز و بوم شناخته شده که با توجه به محبوبیت سینما و
تئاتر در بین فرزندان ما، آن ها با الگو برداری از این قشر می توانند ترویج
دهنده زیبایی های هنر باشند.
اما رواج بدحجابی و هنجارشکنی در چنین مراسم هایی می تواند تأثیر منفی در دید مردم نسبت به هنرمند داشته باشد.
بنابراین نوع پوشش، رفتار و گفتار یک هنرمند علاوه بر تأثیر گذاری مثبت می تواند تأثیری معکوس داشته باشد.
بعد
از رونمایی از پوشش ساپورت در جشنواره استانی که چندی پیش مورد نقد قرار
گرفت متأسفانه این بار نیز شاهد معضل بدحجابی و ورود بدحجاب ها به محل
برگزاری این گونه جشنواره ها بودیم.
این که آیا متولی خاصی برای
برخورد با این پدیده وجود دارد یا نه، بماند، ولی وجود این پدیده در
جشنواره های سراسری ما و به اسم هنر و هنرمند جای بسی سئوال دارد.
[تصویر:  IMAGE635188955327109680.jpg]
[تصویر:  IMAGE635188955331769680.jpg]

با ستاره و لاله اسکندری بیشتر آشنا شوید+عکس

$
0
0
نگاهی به نقش‌آفرینی‌های خواهران اسكندری در تلویزیون
بازیگری با همه ظواهر فریبنده و جذابش شغلی سخت و پرمخاطره است. ممكن است
افراد مختلف و متعددی امكان حضور در مقابل دوربین یك فیلم یا سریال را
داشته باشند اما تنها تعداد اندكی از آنها این شانس را پیدا می‌كنند كه در
حرفه‌یی به نام بازیگری تثبیت شوند و كارنامه‌یی معتبر و قابل قبول در این
عرصه كسب كنند. كافی است یك بار به سراغ مجلات قدیمی بروید تا با حجم
انبوهی از مصاحبه‌ها، خبرها و گپ و گفت‌های كوتاه و بلند با بازیگرانی
مواجه شوید كه در آن با عبارت‌هایی: «در حال حاضر مشغول كار خاصی نیستم»،
«چند تا فیلمنامه به دستم رسیده اما پاسخی ندادم»، «فیلمنامه‌ها سطحی
هستند» و... مواجه شوید. بازیگرانی كه برخی از آنها دیگر حضوری در این عرصه
ندارند و حتی اطلاعی از سرنوشت آنها نیز در دست نیست. برای سال‌هایی
طولانی «حضور در سینما» دغدغه مهم بازیگران بود.
[تصویر:  21612051521677415811863342351561482123610.gif]
بسیاری از آنها به شكل حرفه‌یی به عرصه بازیگری نگاه می‌كردند، تمایل و
علاقه‌یی به حضور در تلویزیون نداشتند. حتی كارگردان‌های صاحبنام و توانا
نیز سریال‌سازی برای تلویزیون را نوعی «كسر شأن» تلقی می‌كردند. ابراهیم
حاتمی‌كیا در خاطره‌یی نقل می‌كرد كه زمانی به همراه فرج‌الله سلحشور به
سفری رفته بود. مردم با دیدن سلحشور او را می‌شناختند و نسبت به او ابراز
احساسات می‌كردند اما تعداد معدودی از آنها ابراهیم حاتمی‌كیا را
می‌شناختند و به جا می‌آورند. علت این مساله هم این بود كه سریال «مردان
آنجلس» نام سلحشور را در میان مخاطبان عام پر‌آوازه كرده بود اما فیلم‌های
سینمایی ابراهیم حاتمی‌كیا صرفا مخاطبان اندكی داشت كه جزو توده‌های عام
مردم نبودند. همین مساله ظاهرا انگیزه‌یی می‌شود تا حاتمی‌كیا به سراغ
سریال‌سازی برود و در اواخر دهه هفتاد ساخت سریال «خاك سرخ» را آغاز كند.
خواهران
اسكندری این روزها بازیگران شناخته شده‌یی برای مخاطبان هستند. ستاره
اسكندری با حدود 17 سال فعالیت در این عرصه و لاله اسكندری با حدود 14 سال
سابقه فعالیت در زمینه بازیگری، جزو چهره‌هایی هستند كه در طول سال
می‌توان در چند فیلم یا سریال شاهد بازی آنها بود. موفقیت آنها نیز گذشته
از موقعیت‌های خوبی كه در طول دوران فعالیت در اختیار آنها قرار گرفته، تا
حدود زیادی به انتخاب‌های تلویزیونی آنها بستگی دارد. از یاد نبریم كه
حتی بازیگرانی مانند «محمدرضا فروتن» و «مهتاب كرامتی» نیز به‌واسطه ایفای
نقش در سریال‌های تلویزیونی به بینندگان معرفی شدند و بعدها توانستند به
بازیگران پركار و شناخته شده سینما تبدیل شوند. این مساله هم یك علت مشخص
دارد و آن فرصتی طولانی و گسترده است كه تلویزیون در اختیار بازیگرانش
قرار می‌دهد. فرصتی كه حتی اگر در سینما به شكلی خوبی در اختیار بازیگر
باشد، ممكن است با یك اكران نامناسب به‌سادگی از میان برود.
«ستاره
اسكندری» بازیگری را با فیلم «حریف دل» در سال 1375 آغاز كرد. حضور وی در
نقش یك كنیز در فیلم «مسافر ری» از دیگر نقش‌آفرینی‌های اوست اما بسیاری
از مخاطبان نخستین بار او را در سریال «نرگس» ساخته سیروس مقدم شناختند.
این سریال تقریبا 10 سال پس از آغاز فعالیت اسكندری در زمینه بازیگری، از
تلویزیون پخش شد و ستاره اسكندری جایگزین پوپك گلدره شد كه در اثر تصادف،
در میانه تصویربرداری سریال فوت كرده بود. چنین تمهیدی چند سال بعد و در
زمان ساخت سریال «یك مشت پر عقاب» نیز اتفاق افتاد و پرویز پورحسینی در
میانه سریال جایگزین احمد آقالو شد. مرحومه گلدره شیوه خاصی در بازیگری
داشت. او یك بازیگر حسی بود كه بازی‌اش نمود بیرونی فراوانی داشت و برخلاف
او ستاره اسكندری، بازی حسی و زیرپوستی داشت اما این تفاوت بازی، سبب نشد
تا مخاطب سریال را اصطلاحا پس بزند و تا پایان، مخاطبان سریال را پیگیری
كردند. نقش آفرینی درخشان دیگر ستاره اسكندری در تلویزیون سریال «مرگ
تدریجی یك رویا» بود. فریدون جیرانی در نخستین سریال تلویزیونی خود به سراغ
بررسی و تحلیل طبقه موسوم به روشنفكر رفته بود و در چنین سریالی، بازی
اسكندری همپای «سامیه لك»، بازیگر جوان و محوری این سریال مورد توجه قرار
گرفت.


خواهران
اسكندری این روزها بازیگران شناخته شده‌یی برای مخاطبان هستند. ستاره
اسكندری با حدود 17 سال فعالیت در این عرصه و لاله اسكندری با حدود 14 سال
سابقه فعالیت در زمینه بازیگری، جزو چهره‌هایی هستند كه در طول سال
می‌توان در چند فیلم یا سریال شاهد بازی آنها بود.
در
آثار نمایشی اصولا بازیگری كه شانس ایفای نقش منفی و ضد قهرمان را پیدا
می‌كند، بیش از بازیگران ایفاكننده نقش‌های مثبت امكان ظهور و بروز
خلاقیت‌های خاص خود را دارد. نمونه بارز چنین مثالی شخصیت«قطام» است. از
یاد نبریم كه بازیگران زن در نقش شخصیت‌های منفی با محدودیت‌های بیشتری
نسبت به بازیگران مرد مواجه هستند اما ستاره اسكندری در سریال فریدون
جیرانی، به‌خوبی توانست نقش زنی الكلی و به پوچی رسیده را ایفا كند.
بسیاری از مخاطبان هنوز هم این شخصیت تلخ و عصبی را به خاطر دارند.
اسكندری در سریال «شوق پرواز» نیز نقش دختری وبلاگ‌نویس و پرشور و شر را
ایفا كرد كه نسبت به جنگ و دفاع مقدس، نگاهی بدبینانه دارد اما به‌واسطه
پیگیری سرنوشت عباس بابایی برای نگارش یك كتاب، به جنگ علاقه‌مند می‌شود و
به یك تحول دست می‌یابد. نقش‌های او در سریال‌های فاكتور هشت و همه
بچه‌های ما نیز ویژگی‌هایی نسبتا یكسان دارند. در سریال اول او در نقش یك
پزشك و در سریال دوم در نقش یك وكیل حاضر شده است. سریال دوم این روزها از
شبكه دو سیما در حال پخش است.
هر دو نقش، جزو نقش‌های تكرار شده و
حتی دستمالی شده سینما و تلویزیون هستند اما اسكندری به خوبی توانسته
نقش‌ها را اصطلاحا «از آن خود» كند و جنبه‌یی دیدنی به آنها بدهد. این
بازیگر گزینه مناسبی برای ایفای نقش شخصیت‌های دغدغه‌مند و دردمند است.
حتی در سریال طنزی مانند «هفت سین» كه نوروز امسال از شبكه پنج سیما پخش
شد نیز این ویژگی دیده می‌شود و او در نقش زنی خانه‌دار كه قاعدتا پیچیدگی
خاصی نمی‌توانست داشته باشد، توانسته بود تصویری قابل لمس از یك زن
خانه‌دار كه سال‌هاست مصایب مستاجری و خانه به دوش شدن را لمس كرده، ارائه
دهد.
[تصویر:  32402076227187255116886015424511621343171.gif]
برخلاف ستاره اسكندری كه فرصت كمتری برای ایفای نقش‌های اصلی و محوری
یافته، «لاله اسكندری» خواهر كوچك‌تر او بارها در چنین موقعیت‌هایی قرار
گرفته است. لاله اسكندری به واسطه ویژگی‌های ظاهری می‌تواند نماینده
دختران امروزی باشد. او در سریال «نخستین انتخاب» كه این روزها از شبكه
پنج سیما در حال پخش است، نقش دختری جوان و دانشجو به نام «سوسن» را ایفا
می‌كند كه در رشته پزشكی تحصیل می‌كند و در یك موقعیت خاص برای ازدواج
قرار می‌گیرد. سریال حال و هوایی طنز دارد و لاله اسكندری هم در آن نقشی
طنازانه را ایفا می‌كند. این طنازی گاهی اوقات تصور شخصیتی شیرین‌عقل را
به ذهن مخاطب متبادر می‌كند. اسكندری برای ایفای این نقش به سراغ نوعی
اغراق در بازی خود رفته است. چهره اصطلاحا شیك او باعث شده تا طی سال‌هایی
طولانی، نقش زنان و دخترانی مصمم به وی پیشنهاد شود كه در آثار نمایشی به
قهرمان‌های قصه تبدیل می‌شوند. در میان نقش‌های تلویزیونی او، گذشته از
فیلم‌های نود دقیقه‌یی كه اسكندری در آنها حضوری دایم و موفق داشته، اغلب
نقش‌های تلویزیونی این بازیگر آثار تاریخی و دفاع مقدسی بوده‌اند كه در
میان آثار تلویزیونی دیگر، از دو ویژگی مهم «سخت بودن» و «طولانی بودن»
برخوردار هستند .
«خاك سرخ» سریالی طولانی بود كه در شرایطی سخت
تولید شد. بخش عمده‌یی از سریال در خارج از تهران مقابل دوربین رفت و
اسكندری در نقش دختری جوان، زیبا و مرفه به مرور دچار تحول شد و به شناختی
عمیق از جامعه و دنیای اطراف خود در پایان سریال دست پیدا كرد. در دو
سریال «در چشم باد» و «مشق عشق» ویژگی‌های ظاهری او و برخورداری از
چهره‌یی شرقی، در انتخاب وی موثر بود. لاله اسكندری در سریالی مهجور و
كمتر دیده شده با نام «رقص پرواز» نیز حضور داشته است. سریالی دفاع مقدسی
كه در آن اسكندری نقش پزشكی جوان را در آن ایفا می‌كرد كه در بحبوحه جنگ و
پس از شهادت همسرش به تحول می‌رسد. نقش او در سریال «مادر» ساخته بیژن
بیرنگ نیز برای مخاطبان یادآور سریال‌هایی مانند خاك سرخ بود اما ویژگی
طنازانه و فانتزی‌گونه آثار بیرنگ، این نقش را تا حدودی از نقش‌های قبلی
این بازیگر متمایز كرده بود. این سریال تابستان امسال از شبكه دو سیما پخش
شد. لاله اسكندری با وجود 37 سال سن، همچنان گزینه مناسبی برای ایفای نقش
دختر یك خانواده و زنان جوان تلویزیون است. او و خواهرش با وجود ایفای
نقش‌های كوتاه و بلند در سینما، همچنان در یك عرصه بیشتر می‌درخشند و آن
هم عرصه سریال‌های تلویزیونی است.

دفاع از نوع پدرانه! سینمای ایران بیش از این نمی‌توانست از گلشیفته استفاده کند!

$
0
0
بهزاد فراهانی گفت: سینمای ایران بیش از این قدرت نداشت از توانایی های دخترم استفاده کند.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/b]
حواشی صحبتهای کنایه آمیز بهرام رادان درباره بازیگرانی که در ایران شاه ماهی
بودند و در آن سوی آبها، ماهی! همچنان ادامه دارد و این حجم عظیمی از
نقدهای اغلب منفی است که در شبکه های اجتماعی به این سخنان صورت گرفته است.
در این باره بد ندیدیم نظر بهزاد فراهانی پدر گلشیفته بازیگر سفرکرده سینما
که گویا روی کنایه های رادان با او بوده را درباره این سخنان بدانیم.
فراهانی که این روزها در حال تمرین نمایش «خون و گل سرخ» برای اجرا در دی
ماه امسال است با بیانی شیوا و به شدت احترام برانگیز ابتدا این نکته را
مطرح کرد که برای نظر شخصی رادان احترام قائل است و بعد از این مساله سخن
گفت که پیوستن به قافله جهانی برای هر هنرمندی یک ارزش است. متن کامل گفته
های فراهانی را در ادامه می خوانید:
پیوستن هر هنرمند ایرانی به قافله جهانی هنر چیزی جز ارزش نیست
آنچه آقای رادان گفته است نظر شخصی ایشان است و برای خودشان، محترم اما به نظر
من پیوستن هر هنرمند ایرانی به قافله جهانی هنر چیزی جز ارزش نیست؛ ارزشی
سترگ و بسیار والا که باید قدر دانسته شود. کسی که نمی تواند پیوستن
هنرمندان به این قافله عظیم را ببیند حتما مفهوم جهان شمول هنر را درک
نکرده است. کسی که نمی تواند به قافله جهانی هنر بپیوندد نمی تواند بر او
که جهانی شده، خرده بگیرد چراکه قافله جهانی به مراتب برتر از صادرات محلی
است.
سینمای ایران بیش از این قدرت نداشت تا از تواناییهای دخترم استفاده کند
دختر من هم به مانند بسیاری از هنرمندان دیگر ایرانی که جهانی شدند ابتدا برای
وطنش کار کرد و آن حد اعلای کار که در ایران برایش مقدور بود را انجام داد.
سینمای ایران هم بیش از این قدرت نداشت تا از تواناییهای دخترم استفاده
کند. آیا بر آن موزیسینی که برای یک خواننده مطرح جهانی می نوازد هم باید
خرده گرفت؟ مظمئنا نه. دخترم نیز به عنوان یک بازیگر سینما دوران رشد را در
کشورش پی گرفت و آن کاری که باید انجام دهد برای سینمای ایران انجام داد.
سینمای ایران در همین حد توانایی داشت و بیش از این در توان سینمای ایران
نبود که از قدرت دخترم استفاده کند.

سحر قریشی: بعد از 4 سال، هنوز نمی‌دانم چرا تلویزیون من را ممنوع از کار کرد

$
0
0
بعد از بازی در سریال «دلنوازان» در تلویزیون ممنوع‌الفعالیت شدم و بعد از گذشت 4 سال، هنوز خودم نتوانستم به علت این موضوع پی ببرم. در طول این مدت
حتی یک نفر هم علت این موضوع را برای من توضیح نداده است.

[تصویر:  e556bdae1c73f8980baa411fea7abd9a.jpg]





سحر قریشی، در مورد این‌که چرا بعد از بازی در سریال «دلنوازان» دیگر در تلویزیون بازی نکرد گفت:این سوالی است که بعد از گذشت 4 سال هنوز خودم نتوانستم به جوابی در مورد آن دست پیدا کنم به علتی که تا به امروز هنوز برای من هم روشن نشده از سوی حراست صداوسیما ممنوع الکار شدم و در طول این مدت حتی یک نفر هم علت این موضوع را برای من توضیح نداده است.

وی ادامه داد: بعد از بازی در این سریال به گونه ای به من اعلام شد که در تلویزیون ممنوع الکار شدم در آن لحظه فکر می کردم دیگر عمر بازیگری من به پایان رسیده است اما ظاهرا خداوند مسیر دیگری را در این راه برای من مشخص کرده بود و آن این بود که می توانم فعالیتم را در عرصه سینما ادامه دهم. خوشبختانه در طول این سال‌ها در آثار خوبی توانستم بازی کنم اما خب این موضوع باعث نشد که نسبت به حضور در تلویزیون بی‌تفاوت شوم.
وی اضافه کرد: با وجود اینکه به لطف خدا توانستم جایگاه خودم را تا حد زیادی در سینما تثبیت کردم اما هنوز هم دوست دارم در تلویزیون بازی کنم چرا که من خودم را به نوعی فرزند این رسانه می ‌دانم و بر این باورم صداوسیما نقش زیادی را در موفقیتم داشته است.

این بازیگر سینما و تلویزیون خاطر نشان کرد:در طول این سال‌ها درگیر بازی در چند پروژه سینمایی بودم و شلوغی که در کارهایم وجود داشت مانع از آن می‌شد که بخواهم پیگیر کار ممنوع الفعالیتی در صداو سیما باشم اما از آن جا که از بعد از ماه رمضان به خودم استراحت دادم تصمیم گرفتم در این مدتی که بیکار
هستم پیگیر کار ممنوع الفعالیتی باشم و در این باره حداقل به یک پاسخ شفاف دست پیدا کنم.
قریشی با اشاره به این موضوع که در طول این سال‌ها همواره از حاشیه پرهیز کرده اما برخی از نشریات زرد برای او حاشیه سازی کردند گفت: در طول مدت اخیر از انجام مصاحبه پرهیز کردم چون متاسفانه برخی از نشریات زرد بدون اطلاع من با تحریف حرف‌هایم ان را در نشریات‌شان چاپ می‌کردند و به نوعی برای من حاشیه ایجاد می‌کنند به همین خاطر تصمیم گرفتم تا مدتی مصاحبه‌ای با هیچ نشریه ای نداشته باشم.
بازیگر سریال «دلنوازان» تصریح کرد: متاسفانه برخی از بازیگران زن ایران با مشکلات بسیاری مواجه هستند که عمده ترین آن به عکس های شخصی شان باز می گردد. چرا که متاسفانه برخی از عکس های که ما اعضای خانواده یا اقوام‌مان که در سال‌های قبل گرفتیم بنا بر بی احتیاطی فردی ممکن است سر از فضای مجازی در بیاورد و آن وقت ما در این میان باید پاسخگو باشیم به همین خاطر در طول مدت اخیر من حتی از گرفتن عکس با اعضای خانواده‌ام هم پرهیر می‌کنم.
‌وی در پایان گفت: این روزها مشغول مذاکره با چند اثر سینمایی هستم و در صورت قطعی شدن حضورم در یکی از این آثار متعاقبا خبرها را در اختیارتان قرار
می‌دهم.

بازی پژمان جمشیدی در فیلم جدیدش+عکس

$
0
0
طبیعی بود که بازی روان و کاملا در خدمت متن پژمان جمشیدی در سریال «پژمان» توجه کارگردانان سینمای ایران را نسبت به این چهره جلب کند و به این ترتیب جمشیدی مواجه شود با تعدادی پیشنهاد بازیگری در آثاری که از تله فیلم تا سریال را شامل می شوند. طبیعی بود که بازی روان و کاملا در خدمت متن پژمان جمشیدی در سریال «پژمان» توجه کارگردانان سینمای ایران را نسبت به این چهره جلب کند و به این ترتیب جمشیدی مواجه شود با تعدادی پیشنهاد بازیگری در آثاری که از تله فیلم تا سریال را شامل می شوند.



با این حال جمشیدی که هوش بالایی دارد و البته مشاوران کاربلدی مثل پیمان قاسم خانی و سروش صحت سعی کرده در مسیر بازیگری خود روشی جدید را بپیماید؛ در این روش بیش از هر چیز این کیفیت فیلمنامه کار است که در انتخاب نقش اهمیت دارد و دقیقا به همین دلیل است که اولین انتخاب او بعد از «پژمان»، فیلمی کوتاه به نام «سرخ» است!



دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.




این فیلم کوتاه که اپیزود اول یک سه گانه با محوریت حضور ایران در جام جهانی فوتبال است به کارگردانی جوانی به نام بنیامین هفت لنگ ساخته می شود و
بناست در آینده نزدیک دو اپیزود دیگر به نامهای «سبز» و «سفید» هم به این فیلم افزوده شود.



پژمان جمشیدی: وقتی فیلم قبلی بنیامین را دیدم فهمیدم آدم مستعدی است



پژمان جمشیدی درباره حضورش در این فیلم کوتاه به شبکه ایران می گوید:«از طریق سریال «پژمان» با بنیامین آشنا شدم. او کار مرا دیده بود و پیشنهاد همکاری داد. من هم بعد از اینکه فیلم قبلی اش را دیدم فهمیدم آدم مستعدی است. فیلم قبلی بنیامین هم یک فیلم کوتاه بود که به شدت آن را دوست داشتم. وقتی طرح
فیلم «سرخ» را هم خواندم فهمیدم این کار هم کار متفاوتی است و برای همین پیشنهاد همکاری را پذیرفتم.»



جمشیدی درباره اینکه فیلم کوتاه در ایران چنان که باید قابلیت دیده شدن ندارد و ممکن است نقش اش در این فیلم بازخوردی به اندازه «پژمان» نداشته باشد به شبکه ایران می گوید:«کار به مناسبت حضور ایران در جام جهانی است. جام جهانی فوتبال هم رویدادی پرمخاطب است که طرفداران دوآتشه خاص خود را دارد. ضمن اینکه فضای فیلم طوری است که مطمئنا از تلویزیون خودمان هم پخش خواهد شد.»



پژمان جمشیدی درباره همبازیانش در این کار هم می گوید:«بازیگر اصلی کار یک کودک است و گویا بناست یک سری چهره دیگر هم در کار حضور داشته باشند.»



بنیامین هفت لنگ: این داستان پسربچه ای است که برای تشویق تیم ملی به استادیوم آزادی می رود



برای یافتن اطلاعات بیشتر درباره فیلم به سراغ بنیامین هفت لنگ کارگردان جوان این فیلم رفتیم؛ بنیامین که متولد 1368 بوده و کارشناسی کارگردانی سینما
است پیش از این فیلمهای کوناهی مانند «اتاقی در نیویورک» هم ساخته بود. بنیامین درباره فضای کار جدیدش «سرخ» به شبکه ایران می گوید:«فیلم درباره
پسربچه ای است از طبقه پایین اجتماع که می خواهد برای حضور در آخرین بازی ایران در مقدماتی جام جهانی که در نهایت به صعود ایران به جام جهانی می
انجامد به استادیوم آزادی برود. در استادیوم برایش اتفاقات جالبی می افتد و همین اتفاقات است که پای پژمان جمشیدی را به داستان باز می کند.»



دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.




بنیامین هفت لنگ درباره بازیگر اصلی فیلم می افزید:«بازیگر اصلی یک کودک است به نام سپهر ملکوتی که انصافا پسر بااستعدادی است.»



این کارگردان درباره دو اپیزود دیگری که در ادامه «سرخ» ساخته می شود اظهار داشت:«دو اپیزود با نامهای «سفید» و «سبز» هم در ادامه خواهیم ساخت که
تولیدشان صددرصد قطعی است. «سفید» را آذرماه می سازیم و «سبز» را ظرف سه تا چهار ماه آینده. آن دو اپیزود هم کاملا در امتداد اپیزود اول هستند و با
محوریت جام جهانی.»



کریم باقری، جواد نکونام، رضا صادقی و مازیار فلاحی هم در سکانس نهایی حاضر خواهند بود.



بخش اصلی فیلمبرداری «سرخ» انجام شده و گویا فقط یک سکانس پایانی باقی مانده است. هفت لنگ درباره این سکانس می گوید:«قصد داریم در سکانس نهایی از یک
سری چهره های مطرح ورزشی و هنری استفاده کنیم. کریم باقری، جواد نکونام، رضا صادقی و مازیار فلاحی از جمله چهره هایی هستند که تمایل داریم در این
سکانس به صورت افتخاری از آنها استفاده کنیم. تاکنون حضور مازیار فلاحی قطعی شده و با بقیه چهره ها هم در حال رایزنی هستیم. در این سکانش خوشحالی
مردم بعد از صعود به جام جهانی را به تصویر می کشیم. برای این سکانس به جز فیلمبرداری خودمان از آرشیو صداوسیما هم استفاده خواهیم کرد.»



دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.




هفت لنگ تیم کاری خود را نیز از جمله چهره های مستعد فیلم کوتاه چیده است. خودش در این باره به شبکه ایران می گوید:«کارگردانی این کار را با کمک دوست خوبم حامد اسماعیلی انجام می دهیم. پویا گندمی فیلمبردار این کار برنده تندیس از جشنواره فیلم کوتاه بوده، مدیر تولیدمان محمد صفری، طراح صحنه شهرام طبیبی، تدوینگر یگانه کلهر و طراح گریم کار محبوبه میرزایی نیز از جمله چهره های توانمند عرصه فیلم کوتاه هستند.»



این کارگردان جوان درباره سرمایه گذار کار اضافه می کند:«تهیه کنندگی این کار را با همکاری حامد اسماعیلی انجام می دهیم. به مانند کار قبلی، این کارم هم
یک کار کاملا دلی است که با سرمایه شخصی خودمان تولیدش میسر شده است. تا این لحظه هیچ کمکی از هیچ ارگانی برای تولید فیلم صورت نگرفته اما مسئولان استادیوم آژادی به واسطه اینکه یک سری نماها باید در این استادیوم فیلمبرداری شود همراهی فراوانی با ما داشتند.»



بنیامین درباره وضعیت پخش فیلمش از صداوسیما هم گفت:«فضای فیلم طوری است که می تواند همزمان با جام جهانی در باکس شبکه های مختلف صداوسیم قرار گیرد. جنس کار و ضرباهنگ متناسب با متن باعث می شود مخاطب هم از کار استقبال کند.»



دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.




خلوت گرگ گیاهخوار



بنیامین هفت لنگ که به جز کارگردانی نگارش فیلمنامه را هم به صورت جدی دنبال می کند با ساخته قبلی اش «اتاقی در نیویورک» به عنوان بهترین کارگردان جوان ایرانی در جشنواره «جوان برتر ایران/حضرت علی اکبر» انتخاب شده بود ضمن اینکه دو دیپلم افتخار از جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران در بخش ملی و بین الملل را از آن خود کرده بود. «3D»، «مستند سینما و یک عالمه کوری» و «ساعت 2:11» دیگر فیلمهای کوتاهی هستند که هفت لنگ آنها را کارگردانی کرده؛ نکته جالب درباره این کارگردان علاقه اش به شاعری است.



وی مجموعه ای از اشعارش را با عنوان «خلوت گرگ گیاهخوار» در آستانه چاپ دارد. وی درباره این کتاب به شبکه ایران می گوید:«این کتاب چهار سالی منتظر دریافت مجوز بود و به دلایلی که هیچ وقت به ما نگفند به آن مجوز ندادند تا حضور دکتر روحانی در کرسی ریاست جمهوری که موجب شد نسیمی تازه هم در ارشاد وزیدن گرفته و کتاب من هم مجوز بگیرد. این کتاب به زودی از طریق نشر خیال به بازار عرضه خواهد شد

زیبایی در سینما و تلویزیون به چه معناست؟

$
0
0
بازیگری که تا آخر عمل نخندید،بازیگری که برای فرار از چشمان بادامی‌اش تن به جراحی پلاستیک داد،بازیگری که در یک روز ده عمل زیبایی انجام داد و بازیگرانی که این عمل‌ها را توهین به خود ...



بازیگری که تا آخر عمل نخندید،بازیگری که برای فرار از چشمان بادامی‌اش تن به جراحی پلاستیک داد،بازیگری که در یک روز ده عمل زیبایی انجام داد و بازیگرانی که این عمل‌ها را توهین به خود تلقی می‌کنند.

به گزارش بانی فیلم: بازیگری که تا آخر عمل نخندید،بازیگری که برای فرار از چشمان بادامی‌اش تن به جراحی پلاستیک داد،بازیگری که در یک روز ده عمل
زیبایی انجام داد و بازیگرانی که این عمل‌ها را توهین به خود تلقی می‌کنند.

بر اساس آماری که جامعه جراحان پلاستیک آمریکا منتشر کرده است، در سال ۲۰۱۰، قریب به ۲۱۹ هزار نوجوان ۱۳ تا ۱۹ ساله، در آمریکا زیر تیغ جراحی
زیبایی رفته‌اند.

شاید یکی از مهمترین دلایل آن، تغییر تعریف زیبایی در این کشور و دیگر نقاط دنیا باشد، کلمه‌ای که امروزه بیش از همه در آمریکا توسط ستاره‌های هالیوودی و شخصیت‌های تلویزیونی تعریف می‌شود، آنان که خود نیز قربانی سیستم پیچیده‌ای هستند که از همان ۲۰ سالگی درگیر آن می‌شود و آن‌گاه که به دهه ۴ و ۵ زندگی‌اشان می‌رسند تمام تلاش خود را می‌کنند تا ۲۰ ساله به نظر برسند.

«پاتریشیا هیتون»،‌مدل و بازیگر هالیوود، می‌گوید: اگر هالیوود را یک اتاق نشیمن فرض کنیم، جراحی پلاستیک همانند فیلی عظیم‌الجثه در این اتاق است.

عمل زیبایی در هالیوود قدمت طولانی دارد آنچنان‌که مجله «طرفداران هالیوود» چند دهه پیش در مقاله‌ای ضمن اشاره به این مسئله می‌نویسد: ذکر اسامی ستاره‌هایی که به جراح پلاستیک مراجعه کرده‌اند، غیرممکن است، به جزء عده محدودی، آنها چنین چیزی را نمی‌پذیرند.

تکذیب انجام عمل زیبایی از سوی ستاره‌های هالیوود در اوایل قرن ۲۰ میلادی، نشان دهنده این مطلب است که اگر چه این موضوع از اواسط دهه ۲۰ و اوایل دهه ۳۰ میلادی در هالیوود وجود داشته ولی برخلاف امروز، این مسئله در هالیوود به امری عادی و پزی اجتماعی تبدیل نشده بود و همچنان زیبایی طبیعی یک امتیاز بوده است.

زیبایی در سینما و تلویزیون به چه معناست؟

از جمله اولین بازیگران مشهوری که تن به عمل زیبایی می‌دهند، «ماری پیکفورد»،بازیگر عصر فیلم‌های صامت در اوایل دهه ۳۰ میلادی است خود را به
دست تیغ جراحان می‌سپارد ولی این عمل به قیمت یک عمر نخندیدن او برای تمام عمر می‌شود.

«مرلین مونرو» نیز در سال ۱۹۴۹ برای آنکه عمل «چال چانه» انجام دهد نتوانست در جلسه گریم خود برای بازی در فیلم «جنگل آسفالت» حضور یابد.

زیبایی در سینما و تلویزیون به چه معناست؟

امروزه عمل زیبایی در میان ستاره‌های هالیوود مخالفانی نیز دارد، ستاره‌هایی که معتقدند این عمل‌ها نه تنها هیچ‌گونه زیبایی را به فرد هدیه نمی‌کند بلکه زیبایی طبیعی را نیز از بین‌ می‌برد. علاوه بر این عده، تعدادی نیز پس از آنکه قربانی جراحی پلاستیک شده‌اند، به جمع مخالفان پیوسته‌اند.

البته در این میان کسانی هم هستند که علی‌رغم مشکلاتی که برایشان به وجود آمده، به دلیل اعتیاد روانی به چنین عمل‌هایی همچنان بخش اعظمی از درآمد خود را به این مسئله اختصاص می‌دهند که از آن جمله می‌توان به «آماندا لپور»، بازیگر و مدل ۴۴ ساله هالیوود اشاره کرد که تاکنون بیش از ده‌ها بار زیر تیغ جراحی رفته و بیش از چند میلیون دلار خرج کرده است.

زیبایی در سینما و تلویزیون به چه معناست؟

«هایدی مونتاگ» ۲۵ ساله یکی دیگر از کسانی است که علی‌رغم سن کمش، بارها تحت عمل زیبایی قرار گرفته است، او در یک روز حداقل ده عمل را با هم انجام داده و اکنون به صراحت معترف است که به شدت از کاری که با خود کرده پشیمان است.

زیبایی در سینما و تلویزیون به چه معناست؟

این ستاره تلویزیونی اگر چه طی ماه‌های اول با ظاهری شاد از نتیجه عمل جلوی دوربین ظاهر می‌شد ولی اکنون مطبوعات چیز دیگری می‌گویند.

مجله استار ۷ می در خبری نوشت:پشت صحنه داستان «مونتاگ»، از آن چیزی که می‌بینید کاملا متفاوت است. او مجبور به تحمل دردهای شدید بدنی است و از
تصمیمی که گرفته به شدت پشیمان است.

این مجله در ادامه افزود: شش ماه پس از آنکه «هایدی مونتاگ» تحت یک عمل کلی ۳۰ هزار دلاری قرار گرفت، به این نتیجه رسید که انجام ۱۰ عمل جراحی در یک روز بدترین تصمیم زندگی‌اش بوده است.

یکی از دوستان «هایدی» در مصاحبه با مجله «استار» گفت: هایدی هر شب گریه می‌کند و می‌گوید که مرتکب اشتباه بزرگی شده، احساس می‌کند که بعد از عمل
بدنش برایش تبدیل به یک زندان درد‌آور شده است.

وی افزود: بدنش به قدری دردناک است که اجازه نمی‌دهد کسی به او دست بزند.

«شائونا سند»، مدل هالیوود، نیز کسی است که به خاطر تزریق‌های مکرر لب، به طور کلی چهره‌اش دگرگون شده است.

زیبایی در سینما و تلویزیون به چه معناست؟

«نیکی کوکس» ۳۴ ساله، ستاره تلویزیونی یکی دیگری قربانیان عمل‌های پیاپی زیبایی است که اگر چه می‌خواست به واسط چنین عمل‌هایی جوانتر و زیباتر
شود، امروز کمتر کسی می‌تواند سن واقعی او را حدس بزند.

زیبایی در سینما و تلویزیون به چه معناست؟

«دوناتلا ورساچه» یکی از چهره‌های مشهور دنیای مد، با وجود ثروت میلیونی خود، طی ده سال دارای یکی از بدترین و شناخته‌ شده‌ترین چهره‌های دنیای عمل‌های زیبایی شده است.

زیبایی در سینما و تلویزیون به چه معناست؟

البته امروز دیگر این تنها زنان نیستند که با چنین معضلاتی روبرو هستند.

از جمله بازیگران مرد مشهوری که بارها تحت عمل زیبایی قرار گرفته و اکنون چهره‌ای کاملا از متفاوت از قبل دارد می‌توان به «میکی رورکه»، بازیگر برنده اسکار هالیوود اشاره کرد.

زیبایی در سینما و تلویزیون به چه معناست؟

«پل استنلی» و «الکس رز»، دو خواننده آمریکایی نیز دیگر کسانی هستند که امروزه با مشکلات ناشی از عمل زیبایی دست و پنجه نرم می‌کنند.

«کتی گریفن»، بازیگر کمدی است که خود را قربانی سیستمی می‌داند که امروز در هالیوود حاکم است از رژیم‌های مرگبار گرفته تا عمل‌های زیبایی که شاید خیلی از آنها ضرورتی نداشته باشد.

زیبایی در سینما و تلویزیون به چه معناست؟

او در این باره می‌گوید: تمام روز گرسنگی می‌کشم، قرص‌های رژیمی مصرف می‌کنم و به طور فشرده به کلاس‌های ایروبیک می‌روم، شاید چندان هوشمندانه و
عقلانی نباشد ولی گاه می‌شود که سه روز تمام هیچی چیز نمی‌خورم، آخر زمانی‌که در تلویزیون بودم همواره به من گفته می‌شد که به اندازه کافی لاغر نیستی، سرانجام مجبور شدم دست به دامن جراحان زیبایی شوم و لیپوساکشن کنم، عملی که نزدیک بود از عوارض آن بمیرم. برای همین عکس‌های بعد از عملم را نگه داشته‌ام تا به کسانی که می‌خواهند این عمل را انجام بدهند نشان بدهم وبعد ببینم که آنها باز هم بر تصمیم‌شان پابرجا هستند یا نه؟ این عمل که آن را ۱۰ سال پیش انجام دادم هیچ چیز جدیدی به من نداد، خیلی راحت با رژیم و ورزش می‌توانستم به آنچه می‌خواهم برسم و نیازی به چنین عمل سختی نبود.

وی ادامه می‌دهد: شاید باورتان نشود ولی امروز گاهی اوقات به قدری به من فشار می‌آید که بزرگترین آرزویم خورد یک کاپ‌کیک می‌شود.

«گریفن» که در ۲۵ سالگی علی‌رغم میلش مجبور به عمل جراحی بینی نیز شده است، می‌افزاید: بارها شنیدم که اگر بینی‌ام را عمل کنم می‌توانم فلان نقش
را بگیرم، من هم آن ‌موقع خیلی جوان بودم و به شدت تحت تاثیر این حرف‌ها دچار افسردگی و خود کم‌بینی زیادی شده بود، اینقدر این حرف‌ها تکرار شد تا
بالاخره به آنها ایمان آوردم و خودم را به تیغ جراحان سپردم.

«ریس ویتراسپون»، از جمله بازیگران مخالف با آن چیزی که امروز در هالیوود به صورت مد درآمده است.

زیبایی در سینما و تلویزیون به چه معناست؟

«ویتراسپون» ۳۵ ساله در این‌باره ‌می‌گوید: به اندازه کافی خوش‌شانس بوده‌ام که تاکنون نه عملی انجام داده‌ام نه بوتاکس کرده‌ام.

وی می‌افزاید: دوستان زیادی دارم که بارها و بارها چنین عمل‌هایی را تجربه کرده‌اند، ‌اگر انجام این عمل‌ها بتواند حس خوبی به انسان بدهند که خیلی خوب است ولی مسئله این است که چنین عمل‌هایی با سرشت بشری چندان سازگار نیست.

این بازیگر هالیوود که مادر دو فرزند است در ادامه متذکر می‌شود: من نه طرفدار چنین عمل هستم و نه مخالفش، ولی واقعیت بدن و چین و چروک‌های صورتم
را پذیرفته‌ام، من بدنی دارم که به من هدیه شده، دو فرزند دارم و هنوز قوی و سالمم، به نظرم بهتر است به جای آنکه بدنمان را هر روز و هر دقیقه تکه تکه کنیم برای‌ آن ارزش قائل شویم.

این بازیگر موفق هالیوود متولد سال ۱۹۴۹ میلادی، از محدود بازیگران هالیوودی که تاکنون تن به هیچ عمل زیبایی نداده است.

«مریل استریپ»، یکی از مخالفان جراحی پلاستیک است که معتقد است: چنین عمل‌هایی به طور کلی زیبایی چهره را از بین برده و صورت را بی‌احساس می‌کند. این عمل‌ها باعث می‌شوند که قیافه انسان‌ شبیه دلقک‌ها شود. من هیچگاه به چنین عمل‌هایی روی نخواهم آورد چون دوست دارم طرفدارانم بتوانند احساساتم را نسبت به خودشان در چهره‌ام ببیند.

زیبایی در سینما و تلویزیون به چه معناست؟

«استریپ» می‌گوید: هیچ‌کس برای همیشه جوان نمی‌ماند، پیر شدن یک فرایند طبیعی است که برخلاف بسیاری از دیگر بازیگرهای زن که نگران چین و چروک‌های صورتشان هستند، ترجیح می‌دهم که با آغوشی باز و چهره‌ای بشاش آن را بپذیرم.

او در انتقاد از ستاره‌های زن و مردی که به گونه‌ای به جراحی‌های زیبایی معتاد شده‌اند، افزود: ستاره‌هایی که عمل‌ها و تزریق‌ها مختلفی از این دست را تجربه می‌کنند، باید بگویم که ممکن است که شماها بتوانید برای یک مدت کوتاه پیری را به تاخیر بیاندازید ولی چه چیزی نصیبتان می‌شود مگر چهره‌ای نازیبا و عجیب و غریب.

«شارون استون»، بازیگر ۵۵ ساله هالیوود از جمله کسانی است که شایعات زیادی در رابطه او مبنی بر انجام عمل‌های متعدد زیبایی وجود دارد ولی «استون» در چند مصاحبه با صراحت این مسئله را تکذیب کرده و اذعان داشته است: از اینکه در دهه ۶۰ زندگی‌ام قیافه طبیعی خودم را دارم احساس بسیار خوبی دارم. این در حالی است که تاکنون جراحان زیادی بوده‌اند که خواسته‌اند خودم را به تیغ جراحی‌اشان بسپارم ولی من نپذیرفته‌ام.

زیبایی در سینما و تلویزیون به چه معناست؟

«استون» در مصاحبه‌ای با مجله «نیو یو» (تو جدید)، گفت: شاید نتوانم بگویم که چه تعداد پزشک هستند که تاکنون خواسته‌اند خدمات لیفتینگ صورتشان را به من غالب کنند، گاهی خیلی هم پیش رفته‌ام ولی زمانیکه به عکس‌های خودم نگاه کردم با خود فکر کردم که آنها واقعا می‌خواهند چه‌ چیزی را لیفت کنند؟ بله زمانی‌که سنم بیشتر شد علایم پیری بیشتر ظاهر شد ولی حقیقتا عقیده دارم که چهره انسان با این چین‌ و چروک‌ها و عیوب است که در سن بالا شما را جذاب‌تر نشان می‌دهد.

وی افزود: مردم از تغییر می‌ترسند، آنها از اینکه چیزهایی را از دست می‌دهند می‌ترسند ولی خوب آنها نمی‌دانند که در کنار چیزهایی که از دست می‌دهند، چیزهایی نیز به دست می‌آورند. میانسالی فصل جدیدی از زندگی شما همراه با زیبایی‌های فراوان است.

«هلن میرن»، بازیگر برنده اسکار، از معدود بازیگران هالیوودی است که علی‌رغم آنکه ۶۷ سال از سن‌اش می‌گذرد ولی هنوز زیر تیغ هیچ جراحی نرفته
است.

این بازیگر نقش «ملکه» گفت: همانقدر که معصومیت زیبایی چهره‌ای جوان برای من شگفت‌آور است، زمانی‌که آنها دست به یک سری کارهای وحشتناک
(عمل‌های زیبایی) می‌زنند، برای من دهشتناک و غیر قابل تحمل است.

وی افزود: من هیچگاه حاضر به انجام چنین کارهایی نیستم بلکه با ورزش، تغذیه سالم و مصرف نکردن دخانیات و مشروبات الکلی از چهره‌‌ام محافظت
می‌کنم.

*جولیا رابرتز: دوست دارم فرزندانم بتوانند از روی چهره‌ام متوجه احساساتم شوند

زیبایی در سینما و تلویزیون به چه معناست؟

«جولیا رابرتز»، بازیگر موفق و خانواده دوست هالیوود است که پس از تولد فرزندانش برای دو سال از حرفه بازیگری فاصله گرفت تا بتواند تمام وقت خود
را به تربیت فرزندانش اختصاص دهد.

او یکی از کسانی است که معتقد است، عمل‌های زیبایی و تزریق ژل و بوتاکس برای او بوجود نیامده و لااقل او نمی‌تواند با آنها ارتباط برقرار کند.

«رابرتز» ۴۵ ساله در این باره می‌گوید: دوست دارم فرزندانم، زمانی‌ که عصبانیم، خوشحالم و یا ناراحتم بتوانند به راحتی از روی چهره‌ام متوجه
احساساتم شوند.

«جولین مور» ۵۲ ساله که تاکنون چهار بار نامزد جایزه اسکار شده است با آنکه با کسانی‌که بارها تحت عمل جراحی زیبایی قرار گرفته‌اند، مخالفتی ندارد ولی خود ترجیح می‌دهد به جای آنکه چهره‌اش را فریز کند، با چهره طبیعی‌اش زندگی کند.

«مور» می‌گوید: اگر چه از اینکه دارم پیر می‌شوم خوشحال نیستم ولی قصد انجام عمل زیبایی هم ندارم. دوست دارم نقش‌هایی در مقاطع مختلف سنی را بازی
کنم.

زیبایی در سینما و تلویزیون به چه معناست؟

وی افزود: این یک هشدار برای همه ماست که به خاطر انجام چنین عمل‌هایی قیافه‌‌ها در حال خارج شدن از حالت طبیعی خود هستند.

همچنین «جودی فاستر» ۵۰ ساله می‌گوید که از این جور چیزها متنفر است و ترجیح می‌دهد که اطرافیانش بگویند، او را ببینید که چه بینی بدفرمی دارد تا اینکه بگویند، وای او چقدر بینی‌اش را بد عمل کرده است.

«سلما هایک» نیز می‌گوید: از فکر کردن به این موضوع که یک نفر قرار است دور تا دور صورت من را با چاقو ببرد و پوست صورتم را بکشد، معده‌ام را به
درد می‌آورد، از این کار متنفرم، اگر نتیجه عمل خوب نشود چه؟ اگر آنها مرتکب اشتباه شوند چه؟ من که هیچگاه حاضر نمی‌شوم ریسکی به این بزرگی بکنم.

«جان پاپسیدرا»، مسئول باسابقه انتخاب بازیگر در هالیوود، گفت: چند سالی است که بازیگران در تلاشند که زمان را متوقف کنند و بتوانند نقش‌های مورد نظرشان را تصاحب کنند ولی مشکل اینجاست که این همه جراحی پلاستیک دارد تیجه عکس می‌دهد.

وی افزود: در هالیوود به نظر می‌رسد که بیشتر اعضای بدن بازیگران زن، مصنوعی باشد اگر چه این برای آنها مطلوب است ولی زمانی‌که می‌خواهند در یک
نقش ایده‌آل بازی کنند همه چیز تغییر می‌کند.

«پاپسیدرا» گفت: این همه جراحی پلاستیک، همه چیز را در حرفه من (انتخاب بازیگر) تغییر داده است. واقعا روبرو شدن با این سیل عظیم از جراحی‌های
پلاستیک شوک‌آور است و به نظر می‌رسد که کل صنعت هالیوود پلاستر کرده است و این شغل من را خیلی دشوار می‌کند.

وی افزود: به نظر من شاید این جراحی‌ها در حد معقولش بد نباشد ولی حقیقت این است که این جراحی‌ها همه چیز را در افراد تغییر می‌دهد از نحوه حرکت
چشم و ابرو گرفته تا لبخند و حتی حرف زدن، اینها همه بر فرایند تولید فیلم تأثیر منفی می‌گذارد.

دکتر «لیندا لی»، عضو انجمن جراحی پلاستیک زیبایی آمریکا و مجری شوی تلویزیونی « Dr. 90210» ، برنامه‌ای که موضوع اصلی آن بررسی جراحی‌های پلاستیک و زیبایی است، در یکی از برنامه‌های خود گفت: پیش از این در جامعه تا این اندازه به بازیگران زن دسترسی وجود نداشت، در حال حاضر تعداد زیادی از جراحان پلاستیک به صورت غیر واقعی اسامی بازیگران را در فهرست مراجعین خود قرار داده و در اینترنت قرار می‌دهند.

وی افزود: ما حقیقتا باید خطوط قرمز حرفه‌امان را مشخص کرده و اجازه ندهیم که هرکسی به آسانی وارد حرفه ما شود.

«لیندا لی» که خود یکی از جراحان شناخته شده بورلی هیلز است، در ادامه اذعان داشت: دلم برای بازیگرانی که به عمل‌های زیبایی تا این اندازه اعتیاد پیدا کرده‌ و از دنیای واقعی فاصله گرفته‌اند، می‌سوزد و احساس تأسف می‌کنم، آنها واقعا نیاز دارند که کسی به آنها بگوید که بسیاری از این تبلیغات واقعی نیست، باید به آنها گفت که برای شاخص بودن باید شخصیتی واقعی داشت و انسانی متشخص بود.

این بازیگر میانسال هالیوود معتقد است که توطئه‌ای بزرگ و یا حتی مافیایی در سینمای آمریکا وجود دارد که بازیگران زن را تحت فشاری باور نکردنی قرار می‌دهند تا در نهایت آنها مجبور شوند خود را به تیغ جراحان پلاستیک و زیبایی بسپارند.

«کرتیس» افزود: این خیلی اشتباه است که بازیگران زن میانسال برای باقی ماندن در صنعت سینما تحت فشارهای فراوان مجبور به تغییر ظاهرشان می‌شوند.

وی گفت: همه می‌گویند برای اینکه بتوانی نقش‌ بگیری باید موهایت را رنگ کنی و ژل تزریق کنی، این حقیقتا یک توطئه کثیف است، یک مصیب بزرگ و پیچیده
در صنعت جراحی است. به هر حال ما قربانی این سیستم شده‌ایم برای آنکه بتوانیم ادامه دهیم مجبوریم که به

چنین چیزی تن بدهیم، مردم روز به روز در حال بد شکل‌تر‌ شدن هستند، دیدن این همه بلایی که مردم به روز صورتشان می‌آورند حقیقتا حیرت‌آور است.

«کرتیس» در ادامه اذعان داشت که اگر چه نگران سال‌هایی است که در پیش دارد ولی تاکنون هیچ‌گونه عمل زیبایی انجام نداده و تصمیم دارد پیش از آنکه فرصتش تمام شود، حداکثر استفاده را از موقعیت‌هایش بکند.

وی افزود: خداوند سلامتی کامل به من عطا کرده آنچنان‌که از یک نوجوان ۱۴پرانرژی‌ترم ولی در عین حال گذر زمان و در عین حال برخی محدویت‌هایی که
برای من ایجاد می‌شود را احساس می‌کنم. شاید این یک معامله بزرگ نباشد ولی به هر حال عدالت است.

«کلی ویلیامز»، ستاره تلویزیون آمریکا که پدرش، «جان ویلیامز»، یک جراح پلاستیک بازنشسته بورلی ‌هیلز است، به زنانی که به جراحی پلاستیک و زیبایی
روی می‌آورند، هشدار داد.

«ویلیامز» گفت: از آنجائی‌که خیلی از جراحی‌‌هایی که پدرم انجام داده است تماشا کرده‌ام به خوبی می‌دانم که در فرایند جراحی پلاستیک، چه بلایی سر صورت و دیگر اعضاء بدن می‌آید، به همین خاطر به زنان هشدار می‌دهم که پیش از آنکه به چنین عمل‌هایی تن بدهند، ابتدا در این مورد به خوبی فکر کنند.

این ستاره تلویزیون افزود: اگر مراقب نباشید به مرور قیافه‌‌ای عجیب و غریب در انتظار شما خواهد بود، من در اینجا کودکی خوبی داشته‌ام ولی متاسفانه باید بگویم که زیبایی در این نقطه دنیا جوری تعریف نشده که بتوانم به آن افتخار کنم. فکر کردن به این موضوع که چه تعداد زنانی که برای دست یافتن به زیبایی که برایشان تعریف شده، زیر چاقوی جراحی نرفته‌اند؟!

وی افزود: به نظر من باید خیلی مراقب باشید، این به هیچ عنوان عادی نیست، زمانی‌که به دبیرستان بورلی هیلز می‌روید بچه‌های دبیرستانی را می‌بینید که عمل‌های متعددی روی خودشان انجام داده‌اند، به نظر من این خیلی خطرناک است که به فرزندان خود اجازه

انجام چنین کارهایی را می‌دهید.

«کلی ویلیامز» اذعان داشت: مردم به عوارض طولانی چنین عمل‌های فکر نمی‌کنند، من بیشتر عمل‌هایی را که پدرم در مطبش انجام می‌داد را تماشا می‌کردم و بین‌ عمل‌هایی که انجام می‌شد همیشه دو سه عمل از جمله لیفتینگ صورت به معنای واقعی تهوع آور بود.

ویلیامز در ادامه تصدیق کرد: علی‌رغم تمامی این حرف‌ها می‌توانم بازیگران تلویزیونی که در هنگام میانسالی به چنین عمل‌هایی روی می‌آورند را تا حدودی درک کنم، آنها باید شبیه همان چیزی شوند که این صنعت برای آنها تعریف شده است ولی خوب باید خیلی مراقب باشند چون به تدریج قیافه‌اشان عجیب و غریب می‌شود.

«کیت وینسلت»، «راشل ویسز» و «اما تامپوسون»، سه بازیگر موفق هالیوود که نه تنها تاکنون هیچ عمل زیبایی انجام نداده‌اند بلکه از جمله مخالفان سرسخت این‌‌گونه جراحی‌ها هستند، تا آنجا که اواخر سال گذشته هر سه در تظاهرات که علیه عمل زیبایی در لندن برگزار شد، شرکت کردند.

زیبایی در سینما و تلویزیون به چه معناست؟

این سه در نشستی با روزنامه دیلی تلگراف عقاید خود را نسبت به انجام عمل‌های زیبایی ابراز داشتند.

«کیت وینسلت» ۳۶ ساله گفت: جراحی زیبایی با اصول اخلاقی من در تضاد است، اصولی که والدینم مرا براساس آن بزرگ کردند، به عقیده من زیبایی طبیعی هر فرد ستودنی است.

«تامپسون» ۵۲ ساله در ادامه گفت: این خیلی وحشتناک است که امروزه این اندیشه در حال ترویج است که در سن ۶۰ سالگی باید ۳۰ ساله به نظر برسی.

«ویسز» ۴۲ ساله نیز افزود: آنچه که امروز در حال رواج یافتن با زیبایی کاملا در تضاد است. اگر چیزی باعث شده که ما امروز بر تک‌تک اعضاء بدنمان
تمرکز کنیم، به این خاطر نیست که ما با اینکار احساس بهتری پیدا می‌کنیم، بلکه به این خاطر است که ما قربانی یک احساس دیوانه‌کننده مبارزه با سن شده‌ایم. ما هنوز می‌خواهیم که در دهه ۸۰ و ۹۰ زندگی‌امان همانند تعداد معدودی مدل و مانکن همچنان جذاب به نظر برسیم، می‌خواهم بگوید که بگذارید بدون توجه به ظاهر و لباس و قیافه، مادر بزرگ شویم و از آن لذت ببریم.

«کیت بکینسل» از جمله بازیگران بریتانیایی‌تبار هالیوود است که از آنچه که امروز تحت عنوان زیبایی در هالیوود رواج یافته، متنفر است و می‌گوید: به این می‌اندیشد که با عزت نفس سنش را بپذیرد و هیچگاه دوست ندارم که قیافه‌ام شبیه تونل باد همان چیزی که امروزه در هالیوود بسیار رواج دارد، شود.

«بکینسل» افزود: امیدوارم که هیچگاه به هیچ عمل زیبایی تن ندهم و همانند مادرم «جودی لو» (بازیگر ۶۵ ساله هالیوود) در این زن زیبایی طبیعی خودم را
حفظ کرده باشم.

وی گفت: مادرم من همیشه بسیار زیبا بود، هم‌اکنون در دهه ۶ زندگی‌اش نیز همچنان زیباست بدون آنکه بدنش را تکه پاره کرده باشد و من زیبایی او را به
مراتب به آنچه امروز اینجا در لس‌آنجلس می‌بینم، ترجیح می‌دهم.

وی افزود: به نظرم، زیبایی یک هدیه الهی است که برای مدتی به شما هدیه می‌شود و شما باید به جای آنکه خودتان را در جهنم (انجام عمل زیبایی) قرار دهید، از آن لذت ببرید و اگر خوش‌شانس باشید و یک دختر داشته باشید که او نیز این هدیه را از شما به ارث برده باشد، می‌توانید از حقیقت زیبایی او لذت ببرید.

زیبایی در سینما و تلویزیون به چه معناست؟

«بکینسل» که خود نیز صاحب یک دختر ۱۴ ساله به نام لیلی است گفت: واقعا این‌همه فشار بر مادران برای آنکه پس از تولد فرزندانشان بتوانند به ظاهر پیش از بارداری‌اشان بازگردند، ظالمانه است. چنین رویکردهایی باعث ایجاد تنفر از بارداری و زایمان در مادران می‌شود در حالیکه این جزء پروسه‌های طبیعی زندگی بشری است. بارداری ساختار بدنی زن را تغییر می‌دهد و این امری کاملا طبیعی است. من هم پس از تولد فرزندم تا مدت‌ها اندامم از شکل طبیعی خارج شده بود و چاق‌تر از سابق شده بود و این مسئله تا زمانی‌که به فرزند شیر می‌دادم ادامه داشت ولی خوب خوش‌شانسی من این بود که ما بریتانیایی‌ها به اندازه آمریکایی‌ها مشکل پاپارازی نداریم و این مطلب باعث شد به جای اینکه دغدغه این را داشته باشم که شلوارهای جین‌ام اندازه‌ام شوند، از مادر شدنم لذت ببرم.

«جولی چن»، ۴۳ ساله اگر چه امروز یکی از موفق‌ترین مجریان تلویزیون آمریکاست ولی اخیرا فاش کرده است که همیشه همه چیز برای او در عرصه حرفه‌ای
تا این حد زیبا نبوده است.

زیبایی در سینما و تلویزیون به چه معناست؟

«چن» گفت: تبعیض نژادی موجود در آمریکا باعث شد چشمان آسیایی‌ام را عمل کنم،آن موقع روزنامه‌نگار بودم.

وی افزود: آن زمان ۲۵ سال پیشتر نداشتم و رئیسم در اوهایو به صراحت به من گفت که نژاد تو بر موفقیت حرفه‌ایت سایه انداخته است.

«ملیسا جورج»، بازیگر استرالیایی‌تبار هالیوود که اعتقادی به انجام عمل‌‌های زیبایی در این سینما ندارد، معتقد است که متاسفانه انجام اینگونه عمل‌ها امروزه به فرهنگی غلط در هالیوود تبدیل شده که نه تنها کسی را زیبا نمی‌کند بلکه به شدت ظاهر افراد را زشت و غیرمتعارف می‌نماید.

زیبایی در سینما و تلویزیون به چه معناست؟

«جورج» در یکی از مصاحبه‌هایش با مجله «اوکی» گفت: دنیا پر شده از جراحی‌های بد پلاستیک، به این می‌گویند جراحی زیبایی! اگر کسی پس از تصادف و
یا یک سانحه به چنین عملی نیاز پیدا کند من خودم یکی از بزرگترین حامیان چنین عملی هستم ولی واقعا نمی‌دانم که چرا در حال حاضر خیلی‌ها اصرار دارند
که شبیه جوکر‌ها شوند.

وی افزود: من هرگز تاکنون تن به چنین عمل‌هایی نداده‌ام ولی رژیم‌های زیباسازی تغذیه و همچنین برخی مراقبت‌های پوستی انجام می‌دهم و همواره از
عینک آفتابی استفاده می‌کنم، هیچگاه اصل «مراقبت از داشته‌ها» را فراموش نکنید.

5 بازیگر که در کودکی مورد تجاوز قرار گرفته‌اند

$
0
0
جاوز
به کودکان یکی از زشت‌ترین رخدادهایی است که در کشورهای مختلف مجازات‌های
بسیار سنگینی برای آن در نظر گرفته شده است. این مقوله متاسفانه آمار
نگران‌کننده ای دارد و علی‌رغم برخورد قاطع قانون با این موضوع، هنوز هم
همه روزه در گوشه و کنار خبرهایی از وقوع آن به گوش می‌رسد.
به گزارش ایسنا، قانون‌آنلاین به نقل از «MovieMag» پنج بازیگر مشهور
هالیوود را که در کودکی مورد تجاوز جنسی قرار گرفته‌اند، معرفی کرده است:




دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


Teri Hatcher



تری هچر (Teri Hatcher): برنده گلدن گلاب برای بازی در سریال
«کدبانوهای وامانده»، از جمله بازیگران شناخته‌شده هالیوود است که در سنین
کودکی مورد آزار و اذیت قرار گرفته است. تری هچر در دورانی که تنها 8 سال
سن داشت، بارها توسط عمویش مورد آزار و اذیت قرار گرفت اما هرگز این راز را
فاش نکرد تا اینکه مدت‌ها بعد زمانی که متوجه شد عمویش به یک دختر نوجوان
دیگر نیز تجاوز کرده و آن دختر هم خودکشی کرده، تصمیم به علنی کردن این
موضوع گرفت و در نهایت عموی جنایتکار وی در سال 2002 به تحمل 15 سال حبس
محکوم شد.




دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


Queen Latifah



کوئین لطیفه (Queen Latifah): بازیگر، خواننده و تهیه‌کننده مشهور
هالیوود یکی دیگر از قربانیان تجاوز بوده که این تجاوز توسط پرستاری که
مسئول نگهداری وی در دوران کودکی بوده، رخ داده است. کوئین لطیفه این موضوع
را اولین بار در مصاحبه با مجله اِسنس علنی کرد و گفت که «من هرگز به کسی
نگفتم که اون به من تجاوز کرده. من این مسئله رو به فراموشی سپردم و دیگه
به آدم‌ها اجازه ندادم زیادی به من نزدیک بشوند! من باید سال‌ها پیش ازدواج
می‌کردم اما این موضوع واقعاً باعث به وجود آمدن مشکلاتی برایم شده بود.»




دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


Rita Hayworth



ریتا هیورث (Rita Hayworth): بازیگر محبوب آثار کلاسیک هالیوود و
همسر سابق اورسن ولز و شاهزاده علی‌خان نیز از جمله قربانیان تجاوز است.
ریتا هیورث در دوران کودکی یک رقصنده بود و به همراه پدرش به سرتاسر کشور
سفر کرده و برنامه اجرا می‌کرد اما پدرِ ریتا به نام ادواردو، به شنیع‌ترین
شکل ممکن در جریان این سفرها به ریتا تجاوز می‌کرد و گفته شده که این
تجاوزها گاها به دو بار در روز هم می‌رسیده است! نکته عجیب درباره ریتا
هیورث این است که وی تا مدت‌ها فکر می‌کرده این نوع رفتارها بین پدر و دختر
یک مسئله عادی و مرسوم محسوب می‌شود و زمانی که این داستان را برای اولین
بار با همسرش اورسن ولز در میان گذاشت، تازه متوجه شد که حقیقت به چه شکل
بوده است!




دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


Ashley Judd



اشلی جود (Ashley Judd): بازیگر مطرح هالیوود و ستاره فیلمهایی نظیر
«مخمصه» و «حشره» هم یکی از چهره‌های شناخته‌ شده‌ای است که در دوران
کودکی به آنها تجاوز شده است. اشلی جود در خاطراتش که تحت عنوان «همه‌اش
تلخ و شیرین است» منتشر شده، نوشته که وی در دوران کودکی توسط فردی که به
وی اجازه بازی کردن با دستگاه معروف پینبال را می‌داده مورد تجاوز قرار
گرفته است.




دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


Oprah Winfrey



اپرا وینفری (Oprah Winfrey): یکی از قدرتمندترین و ثروتمندترین
افراد جهان و کاندیدای اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای فیلم «رنگ
ارغوانی»، مشهورترین زن در جهان است که در کودکی بارها مورد تجاوز قرار
گرفته است. اُپرا زمانی که 6 ساله بود به همراه مادرش به میلواکی مسافرت
کرد و زمانی که مادرش برای تامین خرج خانواده‌اش ساعت‌ها کار می‌کرد، عموی
وی و یکی از دوستان خانوادگی‌شان بارها اُپرا را مورد آزار و اذیت قرار
می‌دادند. بعدها در سن 9 سالگی نیز وی مورد آزار و اذیت یکی از اقوام 19
ساله‌اش قرار گرفت، به طوری که مجبور شد از آن محل بگریزد و برای زندگی
بهتر تلاش کند.
Viewing all 778 articles
Browse latest View live